in

“Ona mora kod psihijatra, nije joj dobro!” Neutešna majka Anđele Šparavalo: “Ovo nije moje dete”

Aleksandra, majka Anđele Šparavalo, kao i njen otac, prolaze kroz pravi pakao otkako je njihova mezimica uplovila u ljubavnu romansu sa Bojanom Pavlović.

Porodica Anđele Šparavalo je više puta u javnosti isticala da su protiv njene veze sa Bojanom Pavlović. Njena majka se ponovo oglasila na tu temu, te progovorila o svojoj ćerci, i njenoj spremnosti da se “odrekne” svojih najmilijih zarad te veze, iako su njeni roditelji protiv toga.

Foto: Youtune printscreen

 

– Naravno da se i dalje protivimo! Bojana je nju uzela pod svoje i ne da joj da diše. Anđela je jedno dete koje je neiskusno, ona je osetila da je ona žrtva i uzela je pod svoje kandže. Naravno da je tipovala Anđelu, ona je manipulator veliki. Bojana se sad nama sladi! Ona je tri sata njoj pričala i utuvila joj u glavu neke stvari. Ne mogu da kažem da je Anđela glupa, ona ne razmišlja svojom glavom! Moguće je da ju je obrlatila – rekla je Anđelina majka za Pink.rs i dodala:

Foto: TV Pink printscreen

 


– Mi smo rekli našem detetu kako se osećamo povodom svega. Ne znam da li će moći da se odupre Bojani, ja svoje dete ne prepoznajem, ovo nije moje dete! Ona je kući odgajana drugačije, ona je imala momke, ona je strejt, naša Anđela voli muškarce! Ona voli da joj neko pruža pažnju i da ima zaštitu. Bojana to zna i to joj pruža, sve da je obrlati. Kao ker! Bojana igra igru i da nema Anđele ne bi imala priču za rijaliti, ne bi znala šta da radi tamo.

Foto: Printscreen

 


Aleksandra smatra da njenoj ćerci treba stručna pomoć:

– Ne verujem da će ona ostati s njom, ja neću dozvoliti svom detetu da upadne u njene kandže. Ona će morati da ide kod psihijatra, ona nije psihički dobro, moram da je vodim na seanse da vidimo šta se desilo mom detetu.Oglasila majka Dejana Dragojevića! Biljana otkrila razloge zbog kojih njen sin ide u zatvor
Rijaliti

Biljana Dragojević se, nakon vesti da njen sin ide u zatvor na šest meseci, oglasila i otkrila sve detalje oko Dejanove kazne.

sledeća vest