in

“Ona je trećerazredna prostitutka iz Bosne”: Tamara Đurić urnisala Aneli, vratila je na fabričko podešavanja

“Ona je trećerazredna prostitutka iz Bosne”: Tamara Đurić urnisala Aneli, vratila je na fabričko podešavanja
Tamara Đurić poznata je po oštrom jeziku i čestom iznošenju svojih stavova na aktuelna dešavanja, a sada je komentarisala i pojedine učesnike rijaliti šou programa “Elita”.

Tamara je tokom gostovanja u jednoj emisiji sumirala najaktuelnije teme iz pomenutog televizijskog formata. Na samom početku prokomentarisala je Marka Janjuševića i porodičnu tragediju koja ga je zadesila, ali se dotakla i Maje Marinković i emocije koje je iskazala prema bivšem partneru i cimeru iz “Bele kuće”, Janjušu.

Foto: Printscreen/Instagram

 

– Ovom prilikom bih Janjušu izjavila saučešće, jako hrabro što je odlučio da tako nastavi život, retki su ljudi koji to mogu. Svaka čast na tome. Maja je pokazala emociju, ona je tako vrcava i veselog duha, ali vidi se da nije loš čovek – rekla je Tamara, a onda prokomentarisala Markove sukobe s Aneli, ali i njihovo pomirenje:

– Žena koja je ostavljena, prevarena, imala je muža za kog nije sigurna da je imala, a imala je još jednog dečka, pa se zaljubila u čoveka koji ima dete i ženu. Ja sam jako patrijarhalno vaspitana. Ko sam ja da osuđujem, ima negde neko ko to prati. Ono što mi je čudno je da uopšte Aneli može da se raspravlja i da tera mak na konac s čovekom koji je izgubio člana porodice – kaže Đurićeva i dodaje:

Foto: ATAIMAGES

 


– Mislim da je tu više prijateljska emocija. Maja ima svoje promene raspoloženja, voli da zameni frajera što je u mladosti dozvoljeno. Janjušu je sve, pored njegove divne žene i deteta, samo zabava. Mislim da je ljubav prema domu i detetu najbitnija. Ne može da te potrese neka trećerazredna prostituka iz Bosne ili odakle je beše – rekla  je starleta u emisiji ”Premijera – Vikend specijal” .Anita raskinula sa Rankovićem! Stanojlovićeva pobesnela, Lepi mića odmah intervenisao!
Rijaliti

Učesnica rijaliti šou programa “Elita”, Anita Stanojlović, okončala je vezu sa Anđelom Rankovićem.

sledeća vest