in

ODBROJAVANJE POČINJE! Za nekoliko sati počinje HAOS, svih 50 zadrugara na jednom mestu!

U prethodne dve nedelje, budući zadrugari su snimali svoje profile koji će biti premijerno emitovani u noći ulaska, a tokom jučerašnjeg dana, obavljeni su sistematski pregledi.

Karantin za buduće zadrugare počinje danas, od 12 sati, gde će svih 50 učesnika biti na jednom mestu.

Produkcija najpopularnijeg rijalitija je tokom prethodna dva meseca radila na pripremi nove sezone, koja će doneti nove, intrigantne učesnike, nove zadatke i potpuno novu “Zadrugu”. Kao i za prethodne četiri sezone, i za “Zadrugu 5” vlada veliko interesovanje, kako publike, tako i medija, koji su u proteklom periodu spekulisali ko će biti učesnici nove sezone.

Ilustracija

Zadruga 5

Za sada su potvrđena neka imena – veteran rijaliti programa Miroslav Miki Đuričić bio je prvi potvrđeni učesnik, zatim dobro poznati rijaliti igrači Jovana Tomić Matora, Matija Matijević, Mensur Ajdarpašić, Dalila i Dejan Dragojević, Aleksandra Subotić, Filip Car, Bane Čolak, ali i neka nova lica: Deniz Dejm, Aleksandar Saša Todorović, Nikola Grujić, Sandra Čaprić, Stefan Mihić, Sale Cvetković Luksa, Natalija Šćekić, MC Damiro, Ivan Radosavljević i Ante Baždarić.


TAKIJU ŠALJEM POSEBAN POZDRAV! Isko Bojić poručio ocu Maje Marinković SAMO JEDNO!

TAKIJU ŠALJEM POSEBAN POZDRAV! Isko Bojić poručio ocu Maje Marinković SAMO JEDNO!


MARIJANA ZONJIĆ POLUGOLA IZAZVALA SUDAR U ZEMUNU! /VIDEO/

MARIJANA ZONJIĆ POLUGOLA IZAZVALA SUDAR U ZEMUNU! /VIDEO/

Ipak, imena svih učesnika koji će se useliti u Belu kuću, gledaoci će saznati upravo na spektakularnoj ceremoniji otvaranja “Zadruge 5” u nedelju 5. septembra od 21 čas.