in

“Od malih nogu je poznajem!” Miloš Bojanić neutešan nakon smrti mlade Andrijane: “Njen otac ne može da priča od tuge i bola”

“Od malih nogu je poznajem!” Miloš Bojanić neutešan nakon smrti mlade Andrijane: “Njen otac ne može da priča od tuge i bola”
Mlada pevačica Andrijana Lazić poginula je prilikom pada sa 24. sprata u Dubaiju. Sada se oglasio i Miloš Bojanić i otkrio kakva je ona bila.

Andrijanina porodica, ali i kolege ne mogu sebi da dođu nakon informacije o njenoj smrti. Mnogi su se oglašavali povodom ovog tragičnog događaja, a reči hvale za mladu zvezdu u usponu imao je i Miloš Bojanić koji je i njen porodični prijatelj.

Pevač kaže da je mlada Andrijana Lazić bila rado viđen gost u njihovoj kući.

Foto: ATAIMAGES

 

– Sa celom porodicom smo prijatelji. To je jedna dušica, mnogo druželjubivo dete. Bila je jako vezana za moju Branku. To rečima ne mogu da vam opišem koliko su se volele. I mene kad god vidi uvek je pokazivala poštovanje. Jednom prilikom mi je rekla:”Čika Miloše, ja želim da pevam”. Zanimalo je kako funkcioniše estrada, želela je sve da zna. Savetovala se sa mnom. Rekao sam joj ko peva zlo ne misli. Video sam u njoj želju za muzikom. Lepa je, mlada i preporučio sam joj da treba da radi na svojoj karijeri. Tako je i bilo. Snimila je sa Raletom pesme i kod nas u kući u Sremskoj Kamenici je uradila spot. Ali, eto sudbina je htela nešto drugo. Bila je luda za Brankom i voljena u svakom društvu. Nažalost, cela porodica je zavijena u crno. Žensko dete, posebno vezana za svog oca – priča Miloš.

Foto: facebook

 


I pevačeva supruga Branka je neutešna:

– To su naši kućni prijatelji. Preteško mi je da pričam o nenadoknadivom gubitku voljenog bića. Jako je bila vezana za mene. Letos smo se družili u Kumboru. Bila je vedra, nasmejana, lepa i draga devojka. Od malih nogu je poznajem, uvek je išla uz mene. Kada sam čula šta se dogodilo, pozvala sam njenog oca, ali se nije javljao na telefon. Mislim da sam deset puta zvala koliko sam bila potrešena. Javio mi se njen brat koji mi je rekao da je došao iz Moskve, ali da je otac teško i da ne može da priča. Želela je da peva, snimila je spot kod nas u kući. Bila je oduševljena našom kućom. Ona nije profesionalni pevač, ali malo po malo je želela da gradi svoju karijeru. Život je bio pred njom. Verujte mi da je bila mnogo dobro dete. Pravni fakultet je završila. Krenula je da radi u MUP-u u Bijeljini. Vredno dete. Verujte mi da niko ne zna šta se tačno dogodilo i kako je mogla da padne sa te visine. Malo da prođe vremena, videćemo šta će reći prijateljice koje su bile sa njom. Svakako je velika tragedija za porodicu, prijatelje, familiju. Mi smo svi u šoku koji smo je jako voleli – drhtavim glasom je ispričala Branka za Pink.rs

Podsetimo, njen otac je danas objavio umrlicu svoje ćerke:

– Tužnim srcem javljamo da je naša Lazić Andrijana preminula 10. januara 2024, godine u 29. godini života – pisalo je na umrlici.(VIDEO) Uroš nasmejao Srbiju, u kostimu trči i laje po dvorištu: Stanić zbog Janjuša prihvatio urnebesan zadatak, dva dana ne sme da progovori
Rijaliti

Uroš Stanić je od Velikog šefa tražio da mu dodeli neki zadatak, a zauzvrat da Janjuš dobije psa.

sledeća vest