in

Novi rat u “Eliti”! Zadrugar zaratio sa Matorom, sve joj sasuo u facu: “Toliko nemaš ponosa”

Novi rat u “Eliti”! Zadrugar zaratio sa Matorom, sve joj sasuo u facu: “Toliko nemaš ponosa”
Šan je nakon što je napustio rijaliti postavio Pabla za novog vođu.

Pablo Milevski počeo je da deli budžete, a prema Matoroj nije bio naklonjen. Udelio joj je mali budžet Matoroj zbog njenog odnosa prema Aniti i blamiranja koji prelazi granice ponosa, takođe joj zamerio distancu prema njemu.

– Srednji budžet ide Munjezu, on je i meni dao srednji pa da mu vratim – rekao je Pablo.

– Tri soma ću dati Matoroj, iskreno ne mogu da verujem da ne možeš da preboliš osobu sa kojom si bila 6 meseci, toliko nemaš ponosa. Podržao sam te kada te je ona izdala, ali kad je ušla sa Anđelom u odnos od tad kao da me ne gotiviš, voleo sam da cirnem sa tobom, ali me je to jako povredilo – odbrusio je Pablo.

Foto: Printscreen You Tube

 


– Moram mom profesoru da udelim veliki budžet, on nikad nije uticao na mene kako treba da radim ovde, pričamo dosta o sportu i drugim temama, mislim da u nekim slučajevima nije objektivan, ali to je normalno – rekao je Pablo za Lepog Miću.

– Sledeći mali budžet je za Anđelu Šparavalo i Bojanu. Ne mogu da vas gotivim, smatram da je Anđela strejt i da niste realne osobe, nije smela da dozvoli te neke stvari koja je pričala o porodici –rekao je Pablo.

Foto: Printscreen You Tube

 


 "Ne sviđa ti se šta radim, a i dalje me pratiš": Nikolina Pišek objavila snimak bez šminke i obratila se onima koji je mrze (VIDEO)
Estrada

Nikolina Pišek važi za jednu od najatraktivnijh voditeljki na domaćoj javnoj sceni, a iako je redovno našminkana nema problem da pokaže svoj prirodni izgled. Ovoga puta je objavila lice bez šminke i obratila se svima koji je ne podnose.

sledeća vest