in

“Nisam imala se*s sa 12 godina, Đedović laže”: Majka Teodore Delić kulja od besa, ostrvila se prozivkama na Marka i Kačavendu

“Nisam imala se*s sa 12 godina, Đedović laže”: Majka Teodore Delić kulja od besa, ostrvila se prozivkama na Marka i Kačavendu
Slavica, majka rijaliti učesnice Teodore Delić, oplela je po Marku Đedoviću i Mileni Kačavendi, a zatim prokomentarisala i današnji sukob u “Eliti 7”.

Naime, ona je krenula da brani ljubav svoje ćerke i Nenada, a potom sasula lavinu uvreda na račun Kačavende i Marka.

 Pre svega ću da kažem da se Teodora i Bebica jako vole. Đedović je sve vreme pričao loše o Teodori pred Bebicom, i videla sam da Nenadu nije bilo dobro, a pričao je sve što nije istina. Mi živimo u Čačku, imamo i foto-radnju, mi smo ugledni ljudi, čak je rekao da je Teodorinu mamu, tj mene, došao neko iz Mrčajevaca i imao sa mnom se*s dok sam imala 12 godina. Ja sam majka troje dece, imam tri ćerke prelepe, Teodora mi je krasuljak u mojoj porodici, ona je moja najmlađa lutkica i eto šta sam doživela, umalo me srčani udar nije strefio kad sam čula šta Đedović priča. Stvarno to nije istina, ona je dobra devojka, završila je srednju ekonomsku školu, otišla u Beograd da radi, radila je kao manekenka, ugledni smo u Milanovcu i u Čačku. Uvek je imala novca i baš je ružno da onako priča – kaže Slavica i dodaje:

Foto: ATAIMAGES

 

Ona mu iz srca govori da ga voli, do juče isto to priča, ja znam da je tako, i Nenad voli Teodoru, on je zbunjen jer mu je Đedović napumpao glavu u vezi Gačića. Gačić nema veze sa Teodorom, oni su prijatelji, i ona kada god se pomiri sa Nenadom prestane svaku komunikaciju sa Gačićem – rekla je ona. 

Naposletku se osvrnula na prozivke članova “Elite 7” upućene Bebici da Teodori prećutkuje za sve, pa pojasnila zašto Teodora ništa ne demantuje.

Foto: ATAIMAGES

 


– Njoj je to psihičko maltretiranje i turiranje mozga, ona ne zna kako da se izbori sa ukućanima, oni koji su joj prijatelji kao što su Milica, Terza i još koje ima tu oko nje, oni svi znaju i svima priča i buni se, ali kada je napadnu ostali ona šta će jadna devojka priča šta misli i oseća u tom trenutku. Ne može da se izbori kad njih deset kao aždaje krenu na nju, pogotovo Kačavenda, kad pusti njen otrovan jezik, Teodora joj je trn u oku. Smetaju joj mlade devojke, kad se pomene Teodora, ona pušta otrove na nju, a Nenad isto ne zna da se izbori nego se otuži. Ali ja mislim da će se pomiriti vidim da već sede zajedno – rekla je Teodorina majka za Pink.rs.