in

Ni ona nije sedela skrštenih ruku! Ena se viđala sa dvojicom bivših zadrugara, Janjuš sve obelodanio: “Zamisli to ludilo!”

Ni ona nije sedela skrštenih ruku! Ena se viđala sa dvojicom bivših zadrugara, Janjuš sve obelodanio: “Zamisli to ludilo!”
Janjuš je iskreno progovorio o Eni i njenoj porodici i tom prilikom otkrio da im je posebno zahvalan što se nikada nisu oglasili za medije.

Učesnik “Elite”, Marko Janjušević Janjuš, je u razgovoru sa voditeljem Darkom Tanasijevićem govorio o svojoj bivšoj ženi, Eni. 

Nekadašnji košarkaš je tom prilikom ispričao da je zahvalan Eni i njenoj porodici jer se nikada nisu oglašavali za medije i otkrivali detalje iz njegovog života. On je zatim kazao da je Ena dobra sa Filipom Đukićem i Đeksonom, sa kojima se često viđala. 

Foto: Printscreen/You Tube

 

– Ona se nikad nije oglasila za medije. Mislim da se viđala samo sa Filipom Đukićem i Đeksonom jer ih je gotivila posle prve sezone. Možda se videla sa još jednom, dve osobe, zamisli to ludilo. Njena prodica i ona nisu dali ni jednu izjavu, zamisli da oni kažu o meni šta sam radio zadnjih 14 godina, jednu ružnu reč nisu rekli za mene, iskreno da ti kažem, nikada – rekao je Janjušević.

Janjuš je otkrio i da taštu voli više od bivše supruge Ene. 

Foto: Printscreen/You Tube

 


– Taštu više volim nego ženu, to je istina. Na stranu što sam ja otišao sa drugom, to nije moglo da opstane, moja tašta je uvek govorila da budemo dobri, samo zbog deteta, za ostalo je boli p**ka, radite šta hoćete, ali zbog deteta morate biti u dobrim odnosima, ko tako ne razmišlja, taj zapravo nije normalan. Zato ih ja i poštujem, zato nikada nisam ništa ružno rekao. Šta god da je, treba biti normalan, ali ne razmišljaju svi istom putanjom – ispričao je Marko Janjušević Janjuš. 

 Od bogatog frajera dobila "roleks"! Klinac odlepio za Darom, poklonio joj "čuku" od 30.000 evra (FOTO)
Estrada

Dara Bubamara na meti je novog mlađanog đuvegije, saznaje Informer!

sledeća vest