in

Nezaboravan doček Nove godine i repriza na Kopaoniku: New Year by Music Week uz Rozgu i Cecu (FOTO)

Dok su na trgovima širom zemlje odjekivali zvuci vatrometa i veselih okupljanja, najpoznatija ski destinacija u regionu – Kopaonik, postala je epicentar ekskluzivnog premium dočeka Nove godine.

U spektakularnom Event Hall-u hotela Grand koji je bio popunjen do poslednjeg mesta, publika je dva dana zaredom uživala u nastupima dve muzičke gracije – jedna od najomiljenijih pop diva, Jelena Rozga, uvela je mnogobrojne posetioce u novu 2024. godinu, dok se apsolutna kraljica narodne muzike, Ceca, pobrinula za nezaboravan štimung za reprizu dočeka, 01. januara.

Atmosfera koja je vladala tokom ova dva dana bila je ništa manje nego fenomenalna! GRAND Event Hall je bio ispunjen pozitivnom energijom, a ljubitelji zimskih sportova i nezaboravnog provoda uživali su u nezaboravnim nastupima vrhunskih izvođača, uz besprekorno ozvučenje i spektakularne svetlosne, zvučne i video efekte za koje se pobrinuo SKYMUSIC.

Ova jedinstvena manifestacija nije bila samo koncert – bila je to prava žurka do ranih jutarnjih časova koja će se pamtiti još dugo vremena, a kako je sve izgledalo pogledajte ovde:


>

Skymusic

Skymusic