in

“Neću da te trpim”: Janjuš samo izmišlja razlog za raskid, sada se posvađao sa Aneli oko upaljača, drao se iz petnih žila (VIDEO)

“Neću da te trpim”: Janjuš samo izmišlja razlog za raskid, sada se posvađao sa Aneli oko upaljača, drao se iz petnih žila (VIDEO)
Imanje u Šimanovcima je odzvanjalo danas zbog nove svađe između Aneli i Marka.

Odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša svaki dan nailazi na nove svađe i rasprave, a rijaliti par se danas sukobio, ni manje ni više, nego oko upaljača. 

Naime, Ahmićeva je za tuđi upaljač rekla da je njen, što je zasmetalo Janjuševiću, pa je uralo iz petnih žila na svoju dragu. 

Foto: Youtube prinstcreen

 

– Namerno sam to rekla – kazala je Aneli.

– Što govoriš da je tvoj upaljač? – upitao je Janjuš.

– Oni meni kradu stvari, mogu i ja da prisvojim upaljač – dodala je Aneli.

– Čuj ti nju… – rekao je Janjuš.

Foto: Youtube prinstcreen

 


– Ti želiš da ja svima ovde ćutim – kazala je Aneli.

– Kako možeš da govriš da je tvoj upaljač, a da nije? Ako hoćeš da kradeš upaljače, ti to uradi. Nikoga neću da trpim. Da te volim najviše, neću da te trpim. Da si najbolja na svetu, a ne... – rekao je Janjuš.

– Kakva sam ja to? – upitala je Aneli.

– Zla. Ako ti se ne dopada, idi dalje – kazao je Janjuš.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 

 Zbog pevanja zapustila obrazovanje! Stoja jedva završila osnovnu školu, priznala sa kakvim se problemom susrela još kao klinka
Estrada

Stoja je ispričala da se za vreme školovanja susretala sa mnogo nepravde, kao i da ju je to mnogo ojačalo i pomoglo joj tokom karijere.

sledeća vest