in

“Ne prestaje da se drogira, ne želim da čujem za njega!” Miljana Kulić posle povratka iz Beča iznela šokantne tvrdnje o Zoli

“Ne prestaje da se drogira, ne želim da čujem za njega!” Miljana Kulić posle povratka iz Beča iznela šokantne tvrdnje o Zoli
Miljana Kulić nedavno se iz Austrije vratila u rodni Niš, a sada je otkrila sve o njenom putovanju kod Lazara Čolića, poznatijeg kao Zola.

Rijaliti ušesnica, Miljana Kulić, nedavno je zbog neprimerenog ponašanja disfalifikovana iz “Elite 7”. Nišlijka je, nakon samo par dana po izlasku iz “Bele kuće”, otputovala u Beč, kod svog partnera, Lazara Čolića Zole.

Foto: Informer/Kristijana Ćaćić

 

Miljanin odlazak u Austriju pratile su razne kontroverze, o čemu se danima govorilo u medijima.

Kulićeva se vratila u svoj rodni grad, a sada je odlučila da otkrije sve što se dešavalo tokom boravka u Beču, ali i istakla da je ovo poslednji put da govori o ovome.

– Ne želim da me iko više pita za njega, niti da mi ga spominje! Sada poslednji put pričam o ovome. Vratila sam se u Niš. On me je zvao da dođem, a onda pričao kako neće da me vidi. Sve je bila laž. Onaj meč sa Filipom Carem, on se to sa njim dogovorio, a ne ja. Čovek me je svuda blokirao, na viberu, vocapu, svuda. Ja u nepoznatoj zemlji, a on me blokira, ma mrtav je za mene! – započela je bivša zadrugarka priču, a potom otkrila kako je došlo do toga da otputuje kod Lazara:

Foto: ATA Images

 


– Prvo me je zvao da dođem kod njega u Beč, pa mi tražio novac, a onda javno pričao da ne želi da me vidi i sprdao se sa mnom! Nisam dobro i ne ulazim u “Elitu”, ne vraćam se tamo i to je jedna od njegovih prevara. Platio je ljude da mu lupaju na vrata kako bi to mogao da snimi i objavi da sam ja – govori Miljana, te dodaje:

– Nije istina da se nismo videli, ali nismo bili intimni. Poljubila sam ga u obraz kada sam ga poslednji put videla, posle me je blokirao.

Kulićeva je zatim iznela i šokantne tvrdnje o Zolinom korišćenju opijata.

– On mi je obećao da neće više da se drogira, a ne prestaje da konzumira marihuanu, mene je glava bolela ceo dan, jer on ne prestaje da puši. Obećao mi je da neće više ni lekove za smirenje da konzumira, a ne kokain i ostalo. I to je prekršio, a meni narkoman ne treba. Koliko god da sam ga volela, ja njega ne poznajem više i ovo je kraj. Čim sam to sve videla, odmah sam se vratila u Niš, mojoj kući. Ne želim više da pričam o njemu i ne želim da me iko više pita za njega – zaključila je Miljana za Alo."Bog me je sačuvao budalaština koje si radio zbog novca": Miljana Kulić kivna na Zolu, zahvalna nebesima što je otišao
Rijaliti

Rijaliti učesnici Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola pre njegovog samoinicijativnog napuštanja “Bele kuće” izgladili su odnose, te ponovo uplovili u ljubavni odnos.

sledeća vest