in

Ne može više da izdrži, UKOPAĆE GA!

Situacija u “Zadruzi” se danima ne smiruje. Uvek aktuelan dvojac Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš svojim turbulentnim ljubavnim odnosom ne prestaju da nerviraju svoje porodice i intrigiraju javnost.

Upravo povodom toga, Majin otac, Radomir Taki Marinković se danas oglasio i otkrio da ne može više da podnese njihovo razuzdano ponašanje.

Naime, Taki je danas na svom Instagramu objavio šok fotografiju sa misterioznom grobnicom, na kojoj nije napisano ime, niti datum smrti, a sada je otkrio o čemu se radi.

foto: Instagram

Nikako se ne osećam zbog situacije u rijalitiju. Ne znam stvarno kako da sprečim njihovu svađu, to više ne vodi ničemu. Sve je to rijaliti, ja to shvatam, ali on je stvarno jedam mazohista, kao da nema žensko kod kuće. On je propalica koji je prokockao sve i sad ne sme dete ni da pogleda, ne sme ništa ni da obuče, on nju ima da dotera do sloma živaca. Ne znam više kako da se ponašam, ni da li da psujem ni da li da vređam. Ja sam stvarno kulturan i lepo se ponašam, ali sam pri kraju živaca, sad sam išao da naručim sebi spomenik – priča Taki i dodaje…

– Sestra mi je umrla pre godinu dana, pa sam zakupio porodičnu grobnicu. Zakupio sam i za mene i za nju, jer će dete pre vremena da me otera u grob. Ide Taki živ u grob, tako će biti – zaključio je Taki.

(Espreso/pink)