in

“Ne mogu više da izdržim”: Miona napala Ša jer je koketirao sa pevačicom, odzvanja imanje od njegovog jaukanja, pokušava da napravi žrtvu od sebe

“Ne mogu više da izdržim”: Miona napala Ša jer je koketirao sa pevačicom, odzvanja imanje od njegovog jaukanja, pokušava da napravi žrtvu od sebe
Ša je dobio pomraćenje nakon što ga je Miona napala da je gledao pevačicu koja je zabavljala ukućane u utorak uveče na žurki, pa je urlao po imanju i neprestano ponavljao da više ne može da podnese njeno ponašanje.

U “Eliti” je došlo do još jedne svađe između Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša.  

Naime, voditelj Milan Milošević je u šali rekao da je Ša navodno u utorak uveče na žurki, sve vreme gledao pevačicu Mirnu Košanin, zbog čega je Miona poludela, pa napala repera. Nenad je nakon svađe sa devojkom urlao po imanju, a Terza je pokušavao da ga umiri, ali bezuspešno. 

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Mirna Košanin

– Je*o me pas jer sam dobar koliko sam dobar. Neću da me neko je*e u glavu. Ne mogu više da izdržim. Normalan sam danima. Ne može ona da se popravi. Je*e me kako stigne. Ja gledao nekog? Ajde bre više. Šta je ovo? Znašto me ne pusti da budem normalan? Zašto me samo ne pusti da budem okej? U šoku sam – rekao je Ša.

– Smiri se – dodao je Terza.

– Ne mogu da ovo da tolerišem. Milan se našalio i rekao da sam merkao pevačicu, Miona je to ozbiljno shvatila i naljutila se na mene – kazao je Ša.

Foto: Youtube printscreen

 


– Ti nju gledaš kao Boga – rekao je Terza.

– Previše sam ispravan prema Mioni, a ona mi ovako vraća. Najnormalnija sam osoba koju neko može da upozna. Neću više da me krivi za stvari koje nisam uradio i za koje nisam kriv. Stvarno nisam gledao pevačicu, ali stvarno nisam to radio. Kad sam loš ne valja, kad sam najbolji ne valja. Šta njoj valja? – kazao je Ša.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 

 Majka Aleksandre Prijović se osvrnula na njenu srednju školu: "Završila je samo tri razreda"
Estrada

Večeras će Aleksandra Prijović održati treći koncert u Osjeku od ukupno pet zakazanih.

sledeća vest