in

Nakon žestoke akcije sada su na stubu srama: Elitari nisu štedeli reči, spominjali im i porodicu

Nakon žestoke akcije sada su na stubu srama: Elitari nisu štedeli reči, spominjali im i porodicu
Ukućani su “razapeli” na stub srama Darjana i Miljanu Kulić nakon današnje žestoke akcije.

Zadrugari nisu štedeli na rečima, te su opleli po Radomiroviću i Kulićevoj. Oni su imali zadatak da izaberu najnepažljiviju osobu u “Beloj kući”, a na meti su bili upravo Miljana i Darjan.

– Uroš je pokazao da je najnepažljiviji jer nije pokazao zahvalnost prema ljudima koji su mu podarili nešto kao znak pažnje. Majčica takođe, kao i Stefani – rekla je Miona.

– Izgleda da od menje pažnju ovde očekuju razni degenerici. Smatram da mi stalno pratite svaki korak. Matora, Milena i Ivan neka budu – kazala je Jelena.

– Miljana nije pažljiva prema svom zdravlju i svom životu. Ovde ste je vređali jer je nepažljiva, lakoverna i jer je pokazala da se lako zaljubi. Nije potrebno da je vređate zbog toga – rekao je Ivan.

Foto: Youtube printscreeen

 

– Sve ovo što si rekao o Miljani ne misliš. Ona ti je predmet sprdnje – kazao je Lakić.

– Ti si bre svojoj porodici okrenuo leđa. Našao si klinku, napravio joj dete i ostao bez najdražih, a Ivan Marinković ti glumi porodicu. Sram da te bude – rekao je Ivan.

– Ćuti, seljaku. Nauči prvo kako se govori – kazao je Lakić.

– Uroš Rajačić, Stanić i Lakić – rekao je Darjan.

– Darjan je bio prema meni nepažljiv. Od njega za rođendan nisam dobila ni rođendansku tortu. Ivan je drugi, jer imaju slične osobine njih dvojica. Treća osoba je Anđela jer nije pažljiva prema svojoj porodici – istakla je Snežana.

– Uroš Stanić je prva osoba. Druga je Jovana, a treća Teodora – kazala je Tamara.

– Matora prema sebi nije pokazala nikakvu zahvalnost, a na drugom mestu je Teodora zbog odnosa sa Nenadom. Na trećem mestu je Jovana pevačica – rekla je Lejdi Di.

Podsetimo, nedavno je u Belu kuću stiglo zvanično saopštenje da Anita i Anđelo napuštaju Belu kuću.Karleuša žestoko uzvratila Oliveri Kovačević! Jelena osula paljbu: "Ne treba da pobedim sebe, već tebe"
Estrada

Urednica i supervizorka izbora “Pesme za Evroviziju”, Olivera Kovačević, gostujući u jednoj emisiji progovorila je o navodima da je Jeleni Karleuši zabranjen nastup na RTS-u. JK je odmah reagovala na njenu izjavu.

sledeća vest