in

Nakon Sekinog apela, otac bivše zadrugarke ponudio pomoć! Dragan spreman da zaposli ženu, ćerka ponosna na gest svog tate

Nakon Sekinog apela, otac bivše zadrugarke ponudio pomoć! Dragan spreman da zaposli ženu, ćerka ponosna na gest svog tate
Otac bivše rijaliti učesnice se odazvao nakon Sekinog apela za pomoć i javno istakao da je spreman da zaposli ženu koja je zbog loših uslova u kojima žive ona i njena prodica želela da izvrši samoubistvo.

Pevačica Seka Aleksić važi za nekog ko se često odaziva humanitarnim akcijama i rado pruža pomoć onima kojima je preko potrebna. 

Tako se pre dva dana oglasila na društvenoj mreži “Iks” gde je otkrila da ju je duboko dirnula potresna priča jedne majke koja je, zbog problema sa kojima se nosi, poželela da sebi oduzme život. Pevačica je odmah reagovala i zamolila sve pratioce i one koji su u mogućnosti da pomognu ovoj nesrećnoj ženi.

– Dobila sam mejl od jedne majke koja ima 42 godine, tri sina i muža u duševnoj bolnici. Najmlađi sin, koji ima sličnih problema i trauma kao otac, kom se u školi deca smeju, ima strahove upiški se, skriva se… Najstariji sin, prva godina na Fakultetu za veterinarsku medicinu, koji radi sve fizičke poslove kako bi platio stan i kupio beli mantil. Ona radi u pekari i plata je premala. Ta žena je htela da izvrši samoubistvo. Pisala sam joj, pružila pomoć. E, sada ja vas pitam, kako da joj pomognem sa tim detetom?! Gde treba odvesti to dete, u koju ustanovu? Ima li neko stručan ovde?! I ako bilo ko želi da pomogne ovoj majci daću vam njen kontakt – napisala je pevačica na “Iksu”.

Među mnogobrojnim ljudima koji su se javili da pomognu, našao se i otac bivše rijaliti učesnice, Kristine Spalević, Dragan, koji često pomaže ugroženim ljudima. On je ispod pomenute objave ostavio komentar u kojem je istakako da će ženi dati posao i sve uslove koji su neophodni kako bi porodica normalno živela. 

– Seko, ako je porodica iz Beograda neka mi se žena javi. Imaće znatno lakši posao, slobodan svaki vikend, platu koja joj neće biti lošija nego sad i neće morati da kupuje hranu za porodicu ni jedan dan. Za poslodavce bi imala ljude koji rade zajedno sa njom i koji su prošli pakao od života lečeći svoje teško bolesno dete – napisao je on u komentaru. 

Informer je stupio u kontakt sa Krstinom Spalević, koja je izjavila da nije iznenađena gestom svog oca, jer on stalno pomaže ljudima. 

Foto: Printscreen/Instagram

 


– To liči na mog oca. Ne znam konkretno o kojoj porodici se radi, ali to stvarno liči na mog oca i na moju majku. S obzirom na neke porodične situacije znam da je tata uvek bio humanitarac i da nije prvi put da pomaže. Znam da imaju tamo neke kutije u kojima skuplja novac za ljude koji žive u lošim uslovima. Moji roditelji su i vrhunski poslodavci, kod njih vlada porodična atmosfera. Nije prvi put da napravi takav potez – rekla je Kristina za Informer. Voditeljka na današnji dan doživela nesreću, a sada poslala jaku poruku: "Kraj je onda kada ti odlučiš" (FOTO)
Estrada

Danas je tačno pet godina otkako je Dea Đurđević doživela saobraćajnu nesreću, kada je na nju naleteo autobus i naneo joj teške povrede ruke. Voditeljka objavila fotografiju iz bolnice, pa uputila jaku poruku.

sledeća vest