in

“Nakazo, uradi zube”: Takmičarka se obrušila na Bojanu, ori se “Elita” zbog njihove svađe: “Reci svojoj devojci da se digne iz mrtvih!”

Za vreme svađe sa Bojanom, Slađa nije birala reči, pa je tom prilikom izrekla niz uvreda na njen račun.

U Beloj kući je za vreme podele budžeta došlo do sukoba između Bojane Pavlović i Slađane Lazić. Slađa je izvređala Pavlovićevu zbog fizičkog izgleda, a onda potkačila njenu devojku Anđelu Šparavalo.

– Mali budžet Bojani Pavlović, izdvaja se iz mase novopečenih rijaliti igrača, umeš da ubodeš u metu, umeš da izazoveš reakcije, tvoje iznapu*avanje mi je bljak. Imaš pravo da se boriš za Anđelu, ako je voliš. Dopada mi se što si bila mirna kada su joj bili roditelji, ali mislim da je Anđela skrenula sa puta i shodno tome mislim da trebaš da sagledaš situaciju – rekao je Lakić.

Foto: Youtube printscreen

 

– Ti si itekako znao da smo mi priča, probao si da se umešaš, kao i sa Nikolom Bukilićem, kada si video da sam agresivnija kao i on onda si se povukao, ti si pi*etina mala i pu*ač kurca. Ko bude dirao Anđelu dobiće ozbiljne uvrede – rekla je Bojana.

– Slađa Blinda četiri hiljade, da je kadruša jeste, ona kaže za sebe. Njeno prijatečljstvo sa Majom mislim da ne postoji i da nkad nije postojalo, mislim da nije pravo prijateljstvo ni sa Anđelom ni sa Anitom. Ide joj od ruke taj kadar, dobar je čovek, uvek će dati i poslednje parče hleba – rekao je Lakić.

Foto: Youtube printscreen

 


– Očekivala sam četiri hiljade, ne slažem sa tobom da vređam ljude, volim da imam prijatelje, ali neki putevi se raziđu. Što se tiče famoznog kadra, evo od sledećeg puta uzimam kadar sa Urošem, nešto si mnogo bio blag prema Bojani – rekla je Slađa.

– Ko si ti šta si ti kadrušo jedna – rekla je Bojana.

– Uradi zube, reci Anđeli da se digne iz mrtvih, malopre si polila devojku, ti si agresivna prema svojoj devocji – rekla je Slađa.

Foto: Youtube printscreen

 


– Jeb**u vam mamu svima – rekla je Bojana.

– Bulko, presvuci se nakazo – rekla je Slađa.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. Za njihov nastup iskeširano 70.000 evra! Ceca i Tea ove godine glavne zvezde na "Romskom balu" u Skoplju
Estrada

Pored Cece i Tee, na “Romskom balu” će nastupiti i Đogani fantastiko, kao i Sara Reljić.

sledeća vest