in

Najtužnija slika Badnje večeri, mali Željko praznike provodi bez mame i tate…

Sin Miljane Kulić i Ivana Marinkovića Željko već mesecima nije video roditelje.

O malom Željku se u Nišu brine baka Marija Kulić, dok su njegovi roditelji Miljana Kulić i Ivan Marinković u rijalitiju. Iako je baka Marija brižna, slika malog Željka koju je objavila Miljanina sestra Ana otopila je i najtvrđa srca.

Foto: Instagram

Mali Željko

“Popodnevna dremka nakon obilnog ručka”, napisala je Ana Kulić pored fotografije malog Željka kako se sklupčao pored kreveta i drema.

Foto: Printscreen

Miljana i Marija Kulić


Baka Marija, koja je život posvetila unuku, svojim pratiocima je čestitala praznike. “Srećni i od Boga blagosloveni Badnji dan i Badnje veče”, napisala je Kulićeva.

Za to vreme Miljana strahuje da je ponovo u drugom stanju, a kako je danas istakla, ne bi volela da joj još jedno dete odrasta bez oca.

 – Šta ako sam u drugom stanju? Neću još jedno dete da odgajam sama, bez očinske figure. Razne misli mi prolaze kroz glavu… – rekla je rijaliti zvezda.

 "Šta ako sam u drugom stanju?" Miljana ne može da dođe sebi, potpuno rastrojena nakon Zoline diskvalifikacije: "Razne misli mi prolaze kroz glavu!"
Rijaliti

Miljana Kulić strahuje da je ponovo u drugom stanju, a kako je danas istakla, ne bi volela da joj još jedno dete odrasta bez očinske figure.

sledeća vest