in

MILJANA SA SESTRAMA I MAJKOM ULAZI U ZADRUGU 5! Otkrivamo vam SVE DETALJE – evo koja je potpisala UGOVOR, a ko još PREGOVARA sa produkcijom!

Kontroverzna Nišlijka je već potpisala ugovor za petu sezonu najgledanijeg rijalitija, dok njene sestre i majka ovih dana sa producentima dogovaraju detalje svog ulaska.

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Miljana Kulić

Miljana je već bila na sastanku sa čelnicima Pinka i dogovorila i honorar i uslove za svoj ulazak u “Zadrugu 5”. Ona učestvuje od prve sezone rijalitija, pa je taj sastanak trajao vrlo kratko. Sve su dogovorili za desetak minuta! – priča izvor Informera.

Se*s-bombe

Kako bi poslednja sezona bila i najbolja, produkcija je odlučila da u rijaliti uvede i Miljaninu majku Mariju, ali i sestre Tijanu i Anu.

To će biti prvi put da sve tri sestre Kulić budu u rijalitiju. Tijana i Ana uveliko pregovaraju sa produkcijom i uskoro bi trebalo da potvrde svoje učešće. Marija će u rijaliti ući nešto kasnije, najverovatnije oko Nove godine, dok ne završi terapiju… – priča naš izvor i dodaje da u rijaliti neće ući Miljanin otac:

Siniša će ostati kod kuće jer mu je zdravlje ugroženo i ne bi smeo da se izlaže stresu.

Producenti očekuju da će zahvaljujući Kulićkama oboriti rekord u gledanosti.

printscreen/instagram/ticakulic

Tijana Kulić

Miljana, Tijana i Ana su karakterno totalno drugačije, pa ćemo sigurno gledati njihove česte svađe. Gledaocima će biti zanimljivi i ljubavni životi Miljaninih sestara. U Nišu je izbio skandal kad se saznalo da je Tijanin dečko optužen za ubistvo, a mlađa Ana je sve zaprepastila kad se pročulo da se zabavljala sa 15 godina starijim profesorom iz Medicinske škole! – priča naš izvor i dodaje kako je siguran da će zadrugari odlepiti za Miljaninim sestrama:


MATEJA MATIJEVIĆ PROGOVORIO O ODNOSU SA TAROM SIMOV! Ulazi u ZADRUGU 5, a evo da li je BIVŠOJ posvetio TETOVAŽU!

MATEJA MATIJEVIĆ PROGOVORIO O ODNOSU SA TAROM SIMOV! Ulazi u ZADRUGU 5, a evo da li je BIVŠOJ posvetio TETOVAŽU!


VESNA ZMIJANAC PROGOVORILA O VELIKOM GUBITKU! Pevačici su DVE TRAGEDIJE obeležile ŽIVOT, a BOL još ne prolazi…

VESNA ZMIJANAC PROGOVORILA O VELIKOM GUBITKU! Pevačici su DVE TRAGEDIJE obeležile ŽIVOT, a BOL još ne prolazi...

printscreen Instagram ana_argentina

Ana Kulić

Obe su prave se*s-bombe, na Tik toku i Instagramu često poziraju u kupaćem. Sigurno će imati mnogo udvarača u “Zadruzi”.

Nova frizura

Miljana je potvrdila da ulazi u rijaliti, ali o sestrama nije smela da priča.

Ulazim u “Zadrugu”, na vašu sreću. Htela sam da smršam još koji kilogram, ali moram odmah da uđem, pa ću mršavljenje nastaviti unutra. Nadogradiću kosu i uradiću nekoliko korekcija na licu. Videćete me i sa novom frizurom – rekla je Kulićeva.

Apartman s pogledom na groblje

Miljana je sa majkom Marijom i sinom Željkom do juče bila u Crnoj Gori. Nišlijka je na Instagramu pokazala da su bili smešteni u apartmanu s pogledom na – groblje!

“Izašla sam na terasu apartmana i nećete verovati gde se nalazim. Pored groblja! Da li je ovo, ljudi, realno?! Hvala Bogu, pa večeras idemo odavde”, rekla je Miljana na snimku koji je objavila na Instagramu.