in

Miljana našla novu ljubav, oglasila se majka Darijana Radomirovića: “Sviđa mi se kada se cmaču”

Miljana našla novu ljubav, oglasila se majka Darijana Radomirovića: “Sviđa mi se kada se cmaču”
Miljana Kulić i Darijan Radomirović su sve bliskiji, a mnogi smatraju da će među biti nešto više od prijateljstva.

Zbog odnose Miljane i Darijana sada se oglasila njegova majka koja priznaje da bi bila srećna ukoliko bi njen sin bio u vezi sa Kulićevom.

On ume i voli da se druži. Ako je to zbilja tako, ja na to ništa nemam posebno da kažem, jer se ja nikada nisam mešala u njegov izbor. Valjala mu devojka, ne valjala, bila dobra, ne bila, uvek sam pričala:”Ja nisam rodila debila nego momčinu”, a šta god da uradi, molim lepo – kaže Bahrija za Pink. 

Foto: Pink/Printscreen


 

Darijanova majka kaže da bi prihvatila Miljanu Kulić za snajku.

Sve što on odabere ja prihvatam uvek. Baš mi je slatko što se cmaču u obraz, ja znam, kada je držao jedan klub u Pančevu, po 200 devojaka dođe, poljubi ga i opet, kad krenu kući. To meni ništa nije novo, on je oduvek omiljen, mio – rekla je ona za Pink i dodala: 

Nećemo unapred da kvarimo ništa, polako. Miljana mi je ljubimica, simpatična je. Jako je vredna, pedantna, sposobna, inteligentna… Ako pokažu emocije, molim lepo. Nikada, pa ni sada, sinu se nisam mešala u emotivne izbore.Vojaža ismejali na društvenim mrežama! Reper tražio od fanova da mu lajkuju i komentarišu objavu?
Estrada

Popularni reper Mihajlo Veruović Vojaž jedan je od omiljenih repera mlađe generacije, ali izgleda da i on pati od nedostatka pažnje, s obzirom na to da se sada na društvenim mrežama pojavila prepiska s njegovim fanovima, koja na to ukazuje.

sledeća vest