in

Miljana ipak ne ulazi u “Elitu”! Kulićeva donela šok odluku, a evo gde ćete moći da je gledate (FOTO)

Miljana ipak ne ulazi u “Elitu”! Kulićeva donela šok odluku, a evo gde ćete moći da je gledate (FOTO)
Miljana Kulić nedavno je, zbog neprimerenog ponašanja, disfalifikovana iz “Elite 7”, a sada je njena majka Marija, nakon raznih spekulacija, otkrila istinu o njenom povratku u rijaliti.

Rijaliti učesnica Miljana Kulić je, kako navodi njena majka, Marija Kulić, donela odluku da se neće vraćati u “Elitu 7”, a potom otkrila i gde ćemo moći da gledamo poznatu Nišlijku.

Foto: Foto: Kristijana Ćaćić

 

Naime, Marija je putem svog Instagram profila, obavestila Miljanine fanove o njenoj odluci, da se ne vrati u velelepno imanje u Šimanovcima, ali i da ćemo ubuduće moći da je gledamo u lajvu na njenom Tiktok profilu.

Foto: printscreen instagram

 


– Obaveštavam ljude koji vole Miljanu i čekaju njen povratak u rijaliti da je Miljana rešila da se ne vrati, tako da ćete moći da je vidite u lajvu na njenom Tiktoku – napisala je Marija.Neca skinuo majicu, pa pokazao kako izgleda nakon operacije: Ovo se dešava posle zahtevne intervencije (FOTO)
Rijaliti

Nenad Lazić, poznatiji kao Neca, nedavno je u Turskoj operisao želudac, u cilju skidanja viška kilograma, a sada je svojim pratiocima pokazao kako izgleda njegovo telo nakon operativnog zahvata.

sledeća vest