in

Matora napušta “Elitu”?! Ne može više da podnese celokupnu situaciju, želi samo jedno: “Jedva čekam da me pozovu da to završim!”

Matora napušta “Elitu”?! Ne može više da podnese celokupnu situaciju, želi samo jedno: “Jedva čekam da me pozovu da to završim!”
Matora je ponovo besnela zbog Anite jer smatra da je ona bila u braku samo iz koristi, a tom prilikom je dodala i da jedva čeka da se razvedu.

Saga između Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović ne prestaje. Bivše partnerke su se ponovo sukobile oko njihovog odnosa. 

Naime, Jovana je ispričala kako je podnela papire za razvod braka od Anite, kao i da jedva čeka da se brak između njih dve okonča. 

Foto: Youtube printscreen

 

– Šta kažeš na navode Anitine majke da je podnela zahtev za razvod braka Anite i Matore? – glasilo je pitanje.

– To treba što pre da se završi papirološki. Nemam ja nikakav problem s tim. Bolje ću se osećati zbog nje, drugačije gledam na to, da se papriološki razvedu biće joj lakše. Da se rasterete i jedna i druga toga. Mislim da je to prava stvar – rekao je Anđelo.

– Ako je to uradila, hvala joj. Ovde se već pokreće priča da nema razvoda. Ja odavde ne mogu da ga podnesem, ako ona jeste, super. Čim se podnese zahtev znači da si razveden, da ne mogu ljudi ovde više da mi pričaju da sam udata. Hvala joj – rekla je Anita.

Foto: Youtube printscreen

 


– Anita nije ni bila u braku, nije me ni volela, udala se iz koristi. Kakav je to brak? Nikad ga nije ni vrednovala i ništa nije radila. Zahtev je podnet, bila sam napolju kod notara. Njena mama da podnese razvod koji sam ja već podnela? Čak je moja advokatica tražila da to ide po bržem postupku. Imaš pravo jer je javno. To mi je majka rekla kad sam bila izvedena na sahranu kod ujaka. Taj ko je pomislio da bih ja ostala u braku sa Anitom i ne bih se razvela od nje, taj neko je stvarno debilčina. Ako je ona pomislila da se iz inata neću razvesti, onda je još veći debil. Jedva čekam da me pozovu na kapiju da to završim – rekla je Matora.

 

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 
"Hoćeš da ti nabrajam sa kim si sve bila i šta radiš?" Janjuš sasuo Aneli sve u lice, pa udario na njen moral
Rijaliti

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš juče su se ponovo sukobili. Prebacivanja od strane Ahmićeve, koja su prilično česta, još jednom su dovela do žestoke rasprave.

sledeća vest