in

MATEJA MATIJEVIĆ PROGOVORIO O ODNOSU SA TAROM SIMOV! Ulazi u ZADRUGU 5, a evo da li je BIVŠOJ posvetio TETOVAŽU!

Mateja se osvrnuo na novu tetovažu i odnos sa Tarom Simov.

informer.rs

Mateja Matijević

Tetovaža nije posvećena Tari, imam svoju priču. Ja nikada u životu tetovažu ne bih posvetio devojci. Ako ona uđe u Zadrugu možemo da budemo na nekoj distanci ili da ostavim prostor da budemo korektni – rekao je Matijević.

Podsetimo, Tara Simov, sa kojom je Mateja Matijević bio u vezi, nedavno je gostovala u emisiji “Narod pita”, a u jednom momentu se rasplakala pred kamerama.

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Tara Simov

– Mateji je prijalo što je tema, prija mu madijska pažnja. Meni emocije nikada nisu otišle, naš odnos nije prekinut, jer je manjkalo emocija, deo mene je ostao u Zadruzi 3. Celo prošlo leto sam ja bila u vezi sa dečkom, ali on mi je velika rana – kazala je Tara, koja nije mogla da se suzdrži, pa se rasplakala.


ONA JE TAJANSTVENA UČESNICA ZADRUGE! Produkcija ju je čuvala od javnosti!

ONA JE TAJANSTVENA UČESNICA ZADRUGE! Produkcija ju je čuvala od javnosti!


OVE ZVEZDE POSEĆUJU PSIHIJATRA! Čim ih skandali dotuku, oni brže – bolje trče kod njih!

OVE ZVEZDE POSEĆUJU PSIHIJATRA! Čim ih skandali dotuku, oni brže - bolje trče kod njih!

– Ne prija mi da pričam o tom odnosu, hendikepirana sam, sve ono što sam bila ja, više nisam. Nije on meni ništa loše uradio, nije me ni ponižavao, samo me je pustio da verujem da će sve biti onako kako sam zamislila. Teško mi je, ne mogu da kažem, stalno mi je teško – pričala je Tara nedavno u emisiji “Narod pita”.