in

“Majčinstvo me je potpuno promenilo”: Ana Korać otkrila kako provodi praznike, pa progovorila o planovima za 2024. godinu

Sterleta Ana Korać uživa u majčinstvu i harmoničnom životu sa svojim partnerom, te otkriva da Božić uvek provodi u krugu porodice, ali ovoga puta praznik za nju ima posebnu važnost budući da ga prvi put dočekuje sa sinom i suprugom.

Foto: Instagram prntscreen


 

– Kao i svake godine, Božić ćemo provesti u krugu porodice, s tim što nam je ovo prvi Bozić sa najomiljenijim članom, tako da će najmlađi član biti u centru pažnje.

Da li se suprug i ti držite tradicije, idete li na božićnu liturgiju, da li postite?

– Oboje smo iz izuzetno tradicionalnih porodica i odgajani smo u tom duhu, gde su porodica, srpstvo i vera na prvom mestu. Postimo, s tim što smo neki istrajni, a neki i ne baš tako, pa nalaze opravdanje kako od posla ne mogu da istraju u celom postu. Ovo je na suprugov račun.

Šta Božić predstavlja u vašem domu?

– Božić kao najradosniji hrišćanski praznik u našoj porodici predstavlja jedan od najlepših dana u godini, gde se svi okupljamo, družimo, sumiramo prethodnu godinu, pravimo planove za narednu i naravno uživamo u prazničnoj trpezi nakon posta.

Koliko te je majčinstvo promenilo?

– Potpuno. Mislim da žena tek kad postane majka, shvati svoju životnu ulogu. Sve što je do tada bilo bitno i bilo prioritet sada je nebitno. Tek kada postane roditelj čovek vidi šta su prave vrednosti, šta je prava sreća i shvati šta je najiskrenija bezgranična ljubav

Koji su ti planovi u ovoj godini? Da li imaš neku neostvarenu želju?

– Planovi su mi da ove godine što više kvalitetnog vremena provedem sa porodicom i da supruga ubedim da sebi skrati malo radno vreme. A što se želja tiče, sve moje želje su se ostvarile, s tim što bih želela da se ove godine ostvari jedan moj projekat koji je vezan za humanitarni rad sa nezbrinutom decom, ali ne bih nista otkrivala dalje dok ne dođe vreme za to.

Koja je prva reč tvog sina, mama ili tata?

– Nerado ću priznati, ali sin je prvo rekao “tata”.

Ko je strožiji roditelj, tvoj partner ili ti?

– Tata je autoritet, a mama je tu da razmazi dete.

Koliko često ideš u Ivanjicu kod majke?

– Svaku priliku rado iskoristim da odem da posetim mamu, baku, deku i ostalu rodbinu.

Šta kažu oni koje te poznaju čitav život, da li sin podseća na tebe kada si bila klinka?

– Sin je isti tata. Ja se tešim da ima nešto na mene, ali kao što rekoh, samo se tešim. Ima moje okice.Paula se nakon raskida veridbe odlučila za veliku promenu! Odrekla se zaštitnog znaka, pa se pohvalila novim izgledom
Estrada

Pevačica i bivša rijaliti učesnica Paula Hublin nedavno je raskinula sa Filipom Đukićem, a nakon ljubavnog brodoloma, odlučila se na veliku promenu.

sledeća vest