in

LJUPKA STEVIĆ ULAZI U ZADRUGU 5! Pevačica će mesečno zarađivati 40.000 EVRA, planira da RASKRINKA BIVŠEG MOMKA!

Dogovor još nisu postigli jer je Ljupka u međuvremenu otišla na odmor u Italiju, ali će već sledeće nedelje ponovo otići na sastanak na Pink kako bi saznala da li će dobiti honorar koji je tražila.

Specijalni gost

Ljupka je i ranije imala pozive za rijaliti, ali je uvek odbijala jer nije bila zadovoljna honorarom. Međutim, pošto raste broj zaraženih koronom i postoji mogućnost da pevačima nastupi budu otkazani, ona je rešila da ovog puta prihvati ponudu. Tražila im je 40.000 evra mesečno i na sledećem sastanku će se dogovoriti o definitivnom iznosu. Već se dogovorila s producentima da se u rijalitiju ne takmiči za glavnu nagradu, već da bude samo specijalni gost – kaže naš izvor i dodaje da je Ljupka spremna da pred kamerama otkrije sve tajne svoje veze sa oženjenim generalom Dragišom Simićem:

HIT dodatak/informer

Ljupka i Dragiša

Ljupka je punih deset godina bila sa Simketom. Nakon skandaloznog raskida, kad mu je u naletu besa uništila auto, otkrila je medijima neke njegove tajne, ali je sada producentima obećala da će u “Zadruzi” ispričati mnoge stvari kojima će šokirati javnost!

Diže prašinu

Kako saznajemo, posle sastanka sa Ljupkom producenti su pozvali i njenog bivšeg!


VELIKI ŠEF SPREMIO VELIKO IZNENAĐENJE! ON ulazi u Zadrugu 5, biće NAJSTARIJI UČESNIK, a svima je dobro poznat zbog OVOGA!

VELIKI ŠEF SPREMIO VELIKO IZNENAĐENJE! ON ulazi u Zadrugu 5, biće NAJSTARIJI UČESNIK, a svima je dobro poznat zbog OVOGA!


JAVNOST OSTALA BEZ TEKSTA! Sloba Radanović RASKRINKAO fana, svi ostalu u ŠOKU kada su pročitali njene PORUKE! /FOTO/

JAVNOST OSTALA BEZ TEKSTA! Sloba Radanović RASKRINKAO fana, svi ostalu u ŠOKU kada su pročitali njene PORUKE! /FOTO/

Simića su nedavno pozvali na sastanak na Pink, a on im je rekao da je na odmoru sa porodicom. Kad je čuo da ga zapravo zovu u rijaliti, rekao im je da nema šanse da prihvati ponudu, tako da se susret bivših ljubavnika sigurno neće desiti pred kamerama. Ipak, i sam Ljupkin ulazak u “Zadrugu” dići će veliku prašinu – priča naš izvor.

U Italiji kupuje
stvari za ‘Zadrugu’

Ljupka Stević je pred početak “Zadruge 5” otputovala u Italiju u šoping. Pevačica je čula da su tamo velika sniženja, pa je otišla da se odmori, ali i da kupi novu odeću za rijaliti.

TV Pink printscreen

Ljupka Stević

Tim povodom pozvali smo Ljupku, koja je kratko potvrdila naša saznanja.

Trenutno sam na odmoru, ne mogu da se bavim sada time. Tačno je da su me zvali čelnici televizije, ali o detaljima ne mogu da pričam – rekla je Stevićeva.