in

Kristina Spalević podelila snimak iz porodičnog doma! Ovako mama i mali Kiril provode vreme nakon izlaska iz bolnice (VIDEO)

Kristina Spalević podelila snimak iz porodičnog doma! Ovako mama i mali Kiril provode vreme nakon izlaska iz bolnice (VIDEO)
Kristina je podelila emotivan snimak na svom Instagramu koji je oduševio njene brojne pratioce.

Kristina Spalević porodila se 7. februara i na svet donela dečaka kojem su ponosni tata, Kristijan Golubović i ona dali ime Kiril. 

Foto: Instagram

 

Kristina i Kiril su pre dva dana izašli iz porodilišta, a mama je sada na svom Instagram profilu podelila snimak sa sinom iz porodičnog doma.

Naime, Spalevićka se snimala dok ljubi stopalo malog Kirila i pokazala kako njih dvoje provode kišni dan u toplini svog doma. 


Podsetimo, neposredno nakon porođaja, Kristijan se oglasio za Informer i otkrio da je Kristina ovaj put imala malih komplikacija nakon carskog reza. 

Kristina je imala hipotermiju, malo je teže podnela porođaj. Nije joj bilo baš glatko kao sa prvim detetom – rekao je Golubović, koji je zatim priznao da je presrećan što je postao otac četvrti put, ali da tu ne planira da se zaustavi. 

Foto: Informer

 


– Ne planiramo tu da se zaustavimo. Ja hoću peto, ona hoće treće, oboje hoćemo devojčicu, ali videćemo… Ipak, Bog je glavni, on određuje da li će da bude trudnoće i kako će da prođe sve. Planiramo, ali sad ćemo da apstiniramo dve godine iz nekoliko razloga. Prvu trudnoću je izgubila, onda je slepo crevo operisala, imala je jedan carski raz, pa drugi carski rez… Mislim da je previše izmrcvarena da bih se sada iživljavao i opet pravio dete, kao da je mašina. Pustiću je, odmoriću je dve godine najmanje – rekao je Kristijan za Informer. 

 

 Paula Hublin u zagrljaju MMA borca: Mišićavi baja ceo u tetovažama, svi kažu da je isti Filip Đukić (FOTO)
Rijaliti

Bivša zadrugarka podigla je ogromnu prašinu fotografjom na kojoj je pozirala sa golišavim muškarcem!

sledeća vest