in

Još malo pa milionerka! Matora otkrila koliko je zaradila tokom boravka u rijalitiju: “Samo sam 60.000 evra bacila na izlaske!”

Još malo pa milionerka! Matora otkrila koliko je zaradila tokom boravka u rijalitiju: “Samo sam 60.000 evra bacila na izlaske!”
Jovana Tomić Matora je godinama unazad deo rijaliti programa, a sada je otkrila koliko je novca zaradila.

 

Matora je prvi put učestvovala u rijaliti programu “Parovi”, 2015. godine, gde je provela dve sezone. Nakon toga, Jovana je ušla u “Zadrugu” i od 2017. godine, pa sve do danas je u svakoj sezoni bila od početka do kraja.

– Rijaliti je postao moj posao! To je karijera od koje može odlično da se živi, posebno ako se poštuju pravila. Za šest sezona “Zadruge” zaradila sam više od pola miliona evra i to kad se oduzmu kazne – pohvalila se Tomićeva i otkrila u šta je ulagala taj novac:

Foto: Youtube printscreen

 


– Imam kafić, a jedno vreme sam držala i restoran. Ostatak je otišao na “ribe” i uživanje. Između sezona sam napolju bila po dva meseca. Rasipala sam se parama kao luda. Trošila sam 8.000 evra nedeljno po klubovima i restoranima. Čak 60.000 evra sam bacila na izlaske! Ceo jedan stan.Otkrivamo! Ovo su svi detalji veridbe Kaje i njenog izabranika: "Još 2008. su krenule varnice"
Estrada

Kaja Ostojić (40) udaje se četvrti put, saznaje Informer!

sledeća vest