in

“Jedva dižem lekove”: Prvo oglašavanje Nenada Lazića nakon operacije u Turskoj

“Jedva dižem lekove”: Prvo oglašavanje Nenada Lazića nakon operacije u Turskoj
Nenad Lazić, poznatiji kao Neca, obratio se svojim pratiocima na Instagramu, te otkrio kako se oseća nakon operativnog zahvata koji je imao u Turskoj.

Bivši učesnik rijaliti programa “Zadruga”, Nenad Lazić Neca, odlučio je da se podvrgne operaciji želuca u Turskoj, kako bi rešio problem sa viškom kilograma, sa kojim se bori već duži niz godina.

Foto: ATAIMAGES

 

Neca je danas snimao lajv na svom Instagram profilu, pa svojim pratiocima otkrio kako se oseća posle operativnog zahvata, ali i koliko je novca odvojio za operaciju:

– Smršao sam pet kilograma od operacije, tako da je sve dobro. U ovoj klinici se operisao i Đanijev sin. Šta mi je s glasom?! Možda sam se malo prehladio. Cena je, otprilike, 4.500 evra. Ništa se ne brinite, sve je okej – rekao je on i dodao:

Foto: printscreen instagram

 


– Još samo da poletim, pa vam javljam kako sam. Ne smem da dižem ništa teško, bukvalno jedva lekove dižem. Sledeće nedelje mogu da krenem da jedem prave supice, ne smem kupovne. Operacija je trajala 40 minuta – ispričao je Neca."Beži brate, fuj!" Bilal Brajlović žestoko opleo po Aneli Ahmić: "Bio sam dete kad sam je upoznao, zato nisam normalan"
Rijaliti

Porodična drama rijaliti učesnice Aneli Ahmić ne prestaje da intrigira javnost, a novi detalji iz njenog života svaki dan isplivavaju na površinu. Ovog puta, šokantne tvrdnje izneo je bivši zadrugar, Bilal Brajlović.

sledeća vest