in

Janjuš zgrozio gledaoce! Oteo Urošu psa iz ruke, zabranio mu da ga mazi, a onda mu zapretio zbog Aneli: “Polomiću te k’o pi*ku!”

Janjuš zgrozio gledaoce! Oteo Urošu psa iz ruke, zabranio mu da ga mazi, a onda mu zapretio zbog Aneli: “Polomiću te k’o pi*ku!”
Rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš je oteo cimeru i bivšem prijatelju Urošu Staniću psa iz ruke, zbog čega je žestoko osuđen od strane gledalaca.

Janjuš i Uroš su mesecima zasmejavali fanove rijalitija, a njihovi smešni klipovi bili su svakodnevno u trendingu na društvenim mrežama.

Kada je Marku rođeni brat izvršio samoubistvo, Stanić ga je tešio i čak dva dana glumio psa, kako bi Janjušu poklonio štene koje je priželjkivao. Međutim, kada se Uroš posvađao sa Markovom, tada bivšom devojkom Aneli Ahmić, sve se promenilo.

Foto: ATAIMAGES

 

Naime, Janjuš se pomirio sa njom, a od tada ne komunicira sa Urošem, osim ako treba da ga ponizi ili se posvađa sa njim. Stanić je na sve načine pokušao da se druži sa njim i pored toga što nije oduševljen njegovim odabirom devojke, ali je na njihovo prijateljstvo definitivno stavljena tačka. 

To potvrđuje i poslednji klip koji je šokirao i potresao ljubitelje životinja. Stanić je u jednom trenutku, dok je Janjuš pričao sa Aneli, prišao psu Vesni na drugom kraju dvorišta i uzeo je u ruke kako bi je mazio.

Njegov potez je toliko razbesneo Marka da je skočio i ničim izazvan odmah počeo da ga vređa. 

Aj ostavi tog kera, alo! Kretenu! To je moj ker! Nemoj da ga uzimaš bre! – drao se Janjuš iz petnih žila, a Uroš ga je pitao:

Zar nemam pravo da ga mazim?

Nemaš pravo – rekao je Janjuš.

Što si takav prema meni? – pitao ga je Stanić, a Marko je nastavio sa vređanjem:

Pusti je u pi*ku materinu. Je*o ti đavo majku provokatorsku, mrš od mene budaletino jedna!

Foto: Printscreen/Instagram

 


Čekaj, ti mi braniš da mazim psa? Što si tako bezobrazan? – gledao ga je Uroš šokirano.

Janjuš je odjednom počeo da pominje Noru, Anelinu ćerku.

Je*o li ti đavo majku, provociraš, čestitaš Nori rođendan! Pi*ka ti materina! – vikao je Marko, a Stanić mu je odgovorio:

Naravno da čestitam.

Mrš! Je*o ti pas majku ko te doveo! I onaj ko te podržava u usta ga je*em i tebe i njih! – poručio je Janjuš.

Šta, ja nemam pravo da čestitam Nori rođendan? – pitao je Uroš, a Marko je nastavio:

Je*em li ti mamu provokatorsu, odje*i odavde, pi*ka li ti materina! U usta te je*em ta smrdljiva mala. Mrš! Je*em ti i onog što ti je rekao da si dobar!

Molim? Janjuše, šta je tebi? 

Od*ebi da te ne izlomim k’o pi*ku, majku li ti je*em! Provociraš po ceo božiji dan!

Koga ja provociram čoveče, koga? 

Ovaj klip je izazvao lavinu negativnih komentara, a kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod.Sahranjen otac Nebojše Glogovca: Protojerej-stavrofor Milovan Glogovac ispraćen na večni počinak, sveštenik održao emotivni govor
Kultura

Protojerej-stavrofor preminuo je posle kraće bolesti.

sledeća vest