in

Janjuš se vraća u “Elitu 7”! Postigao dogovor s produkcijom, odlučio da smrt brata prevaziđe u rijalitiju

Marko Janjušević Janjuš nedavno je doživeo veliku porodičnu tragediju kada mu je preminuo brat Mihailo i rijaliti učesnik tada je izveden iz “Elite 7”. Iako su mnogi očekivali da se Janjuš neće vraćati u rijaliti, on je ipak odlučio drugačije.

Kako prenose mediji, Janjuš je postigao dogovor s produkcijom o ponovnom ulasku:

Foto: ATAIMAGES/instagram

 


 

– Janjuš će se ipak vratiti u rijaliti. Najverovatnije će to biti za par dana posle Božića, ali još uvek nije tačno utvrđeno kada će se to dogoditi – priča dobro obavešten izvor i dodaje:

– Postigao je dogovor. Teško mu je da posle smrti brata ponovo stane pred kamere, ali je svestan da će mu vreme u rijalitiju brže proći i da sada nažalost ništa ne može da promeni – zaključuje dobro obavešten izvor.

Podsetimo, Mihailo Janjušević (27), rođeni brat aktuelnog učesnika “Elite” Marka Janjuševića Janjuša oduzeo je sebi život pre dve nedelje u stanu u Beogradu.

Foto: Instagram printscreen

 


 

Janjuš ne može da se pomiri da njegovog brata više nema, neretko objavi njihovu zajedničku fotografiju na mrežama, a sada je to ponovo učinio.

Naime, Janjuš je na Instagramu objavio porodičnu fotografiju iz detinjstva na kojoj je sa braćom i roditeljima.

– Jao, zašto, zašto, zašto – napisao je Janjuš.

Foto: Printscreen

 


 

Inače, Mihailo je sahranjen na gradskom groblju u rodnom Prijepolju nedaleko od porodične kuće. Janjuš i njegova porodica, kao i rodbina i prijatelji zavijeni su u crno nakon tragičnog događaja.