in

Janjuš dao šut-kartu Aneli: Ahmićeva će odlepiti kada bude saznala Markove namere

Večeras je vanredno ubacivanje u “Elitu”, te se spekuliše da se Marko Janjušević vraća u rijaliti. Povodom toga oglasio se Janjušev prijatelj i otkrio šta Marko planira sa Aneli.

Janjuš i dalje ne može da se oporavi od prerane smrti najmlađeg brata. Sada je izvor blizak njemu progovorio o budućem učešnju Marka u rijaliti.

– Janjuš je van sebe od tuge i kako vreme prolazi sve mu je gore, jer je sve svesniji kakva tragedija je zadesila njegovu porodicu. Pokušava da bude hrabar zbog oca i majke, ćerka Kruna mu je i snaga i pokretač, ali bol je ogromna. Zahvalan je Pinku na podršci i koju su mu pružili, zaista je mnogo ljudi uz njega, ali mislim da za rijaliti nije spreman. Što se Aneli tiče, to je za njega gotova priča – započinje Janjušev prijatelj i nastavlja:

– Shvatio je sad šta znači porodica i mislim da se stvarno više neće kockati sa tim. Bivša žena Ena mu je ogromna podrška u ovim trenucima i jako joj je zahvalan iako svojim delima do skoro to nije pokazivao. Aneli nije ni svesna šta se dešava i što je on napustio rijaliti, ali kada čovek doživi ovakav životni udarac, ne može više nikada da bude isti. Sad je uvideo da se sa nekim stvarima ne treba šaliti i da one nemaju cenu, a njemu su Kruna i Ena sve. Ovo ostalo je samo igra na koju je sada stavio tačku – kaže Janjušev prijatelj za “Svet”. 

 Dara Bubamara otkazala sve nastupe! Odmah se oglasila, povlači se na dva meseca
Estrada

Folk pevačica Dara Bubamara oglasila se saopštenjem na svom profilu na Instagramu i svojim fanovima najavila da će otkazati sve nastupe i povući se na dva meseca.

sledeća vest