in

“Ja moram biti kriva, jer oni žele nju da operu”: Bojana udarila na roditelje svoje devojke, besna što hoće da je odvoje od Anđele: “Mnogo glume!”

Bojana Pavlović u razgovori sa Darkom Tanasijevićem otkrila je sve ono što joj se nije svidelo kod Anđelinih roditelja.

Bojana Pavlović žestoko je oplela po roditeljima svoje devojke Anđele Šparavalo. Kako je Bojana ispričala, ubeđena je da su Anđelini roditelji sve lagali, sa ciljem da razdvoje nih dve. Sa druge strane, nije joj se svidelo i to što su je pred svima vređali i negativno pričali o njoj.  

Foto: Youtube printscreen

 

– Ja sam sigurna da je Anđelina majka lagala za sve, za čestitku koju sam ja pročitala u kojoj piše da smo Predsednik i ja njoj radili iza leđa. Od samog njenog ulaska u kuću i ja sam videla kako se ponaša, sve mi je bilo jasno. Nema argumente, dosta prati, dosta me je analizirala. Ja sam ponosna na sebe što nisam reagovala. Ja sam njih prepoznala, oni su mene videli, nego se prave da me ne vide. Oni hoće da izazovu strah u njoj da je odvoje od mene, znala sam negde njeno mišljenje. Da je bilo šta trebalo da se desi kako su oni mislili, desilo bi se posle klipaOna meni nije pričala da su loši, ali neke činjenice koje je iznela je da su imali neku kontrolu. Pričala je i da su brižni, požrtvovani i prema njoj i bratu. Ja moram biti kriva, jer oni hoće nju da operu – rekla je Bojana.

Bojana je zatim izjavila kako Anđelini roditelji mnogo glume, kako bi njih dve rastavili. 

Foto: Youtube printscreen

 


– Ružno je izgledalo, čula sam sve šta je rekla. Njena majka je iskoristila momenat da napravi pompu, ušla je u kuću rukovala se sa Lukom, koji po mom mišljenju nije odabir za nju. Poenta je budi s bilo kim, samo nemoj sa njom. Mi nismo imale neki katastrofa odnos da bi ona tako rekla. Baš mi je foliratski izgledalo, mnogo glume, mnogo svega. Ja sam očekivala da će doći i lepo sesti, a ne odmah vređanje. Mnogo mi je njih to reklo, neću ih ni vređati niti bilo šta. Ljudi se vode da se sad to desilo, ne vraćaju se u prošlost. Apsolutno nisam kriva, niti sam nekog naterala, niti bih. Mi smo pričale posle posete i ja sam se sklonila, poštovala sam njenu odluku. Sve ovo kasnije se desilo spontano. Biće toga, ja nisam neko ko će prebacivati. Ta njena odluka nije zavisila od mene, sama je odabrala, ja sam uz nju naravno, ali ja njoj nikada nisam obećavala neke stvari. Ona duboko u sebi misli da oni malo glume i da će joj oprostiti .Ubeđena sam u to da glume, mnogo toga sam videla, njen otac kad kaže da nemamo perspektiu, on ne može takve stvari da garantuje – rekla je Bojana.Veliko slavlje u domu Teodosića! Važan datum za porodicu, Jelisaveta podelila emotivan snimak, čestitke pristižu sa svih strana (FOTO)
Estrada

Jelisaveta je podelila emotivan snimak na svom profilu i na taj način pokazala zbog čega je današnji dan posebno važan za njih.

sledeća vest