in

“Izvadio je pištolj, Vera Matović se tresla” Ivan Gavrilović otkrio kroz kakvu je agoniju prošao sa kolegama: “Sakrili smo se u orman”

“Izvadio je pištolj, Vera Matović se tresla” Ivan Gavrilović otkrio kroz kakvu je agoniju prošao sa kolegama: “Sakrili smo se u orman”
Tokom višedecenijske karijere pevač Ivan Gavrilović doživeo je brojne anegdote sa kolegama, ali i nezgodne situacije koje bi najradije zaboravio.

Ivan je otkrio kroz kakav pakao je jednom prilikom prošao u Nemačkoj.

– Vera Matović, Era Ojdanić, Željko Šašić i ja imali smo ekstremnu situaciju u Hamburgu. Došli su neki Beograđani koji su bili “na belom” i prvo su skočili na Eru: “Je li, šta je sa frizurom, je l’ si ti normalan, kakav ti je to mini val na kosi?”. Pretili su da će da ga prebiju, a Vera Matović se tresla od straha – ispričao je Ivan Gavrilović za Grand, a potom do detalja opisao jezivu scenu:

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

– Željko i ja smo ušli u razgovor da probamo da smirimo situaciju, kad će oni nama “Je l’ hoćete i vi da dobijete po tamburi?” Izvadio je i pištolj. Sećam se jednog hodnika i da smo se Željko i ja sakrili u orman. On to neće da prizna, a samo me je držao za ruku i govorio mi “Samo da izađemo živi i zdravi”. Kažem mu da izlazimo sigurno.

Ipak, ova priča imala je srećan kraj, a kako je denser otkrio, on i kolega su pukom srećom izvukli žive glave.

– Na kraju hodnika je bio neki prozorčić i ja ga izbacim napolje kroz prozor da iskoči i onda on mene vadi, a Vera i Era su ostali tamo. Na sreću, naišla je policija i razrešila sve. Prekinula se zabava, ali nema veze – otkrio je Gavrilović.

Sličnih neprijatnosti imao je i sa Džejom Ramadanovskim u dijaspori, ali se tog puta sve mnogo bolje završilo, jer nije bilo potrebe za bežanjem.

– Sa Džejom je takođe bilo nezgodnih situacija. Bilo je tad onih četničkih klubova i sećam se da je jedan gost pitao Džeja kakav je on Srbin, a Džej mu je odgovorio: “Pa, ja sam dimljeni Srbin”. I tako ga iskulira – sa osmehom je otkrio pevač."Video je koliko su omraženi, sada glume stabilnost" Maja Marinković oplela po Janjušu i Aneli: Ona je veštica, očima ne može da je vidi!
Estrada

Rijaliti učesnica Maja Marinković je sinoć u “Šiša” baru govorila o aktuelnim dešavanjima u “Eliti”.

sledeća vest