in

“Išla sam pod Ostrog, ne smem više da abortiram!” Miljana Kulić jecala u “Eliti”: Mogu da umrem!

Miljana Kulić otkrila je razloge zbog kojih će ipak zadržati dete ukoliko se ispostavi da je u drugom stanju.

Aktuelna učesnica rijaliti programa “Elita 7”, Miljana Kulić, ima sumnju da je ponovo u blagoslovenom stanju, ali ovoga puta sa Lazarom Čolićem Zolom, koji se trenutno nalazi u Beču, nakon što je samoinicijativno napustio pomenuti rijaliti.

Foto: printscreen

 

Miljana se emotivno slomila nakon što je od Zolinog prijatelja, Dušana Tomića, čula da joj je Lazar napravio dete samo kako bi ga unovčio.

Ali, bez obzira na takvo saznanje, Kulićeva kaže da ipak želi da zadrži bebu: 

Foto: Youtube printscreen

 


– Uvek je hteo da se takmiči sa mnom, ja mislim da nije ni prestao da kocka. Neću više antibiotike da pijem, prestajem sa tim. Zamisli šta bi bilo da sam izašla i da mi je na pumpi rekao: “Aufiderzen, budalo” – govorila je Nišlijka ukućanima.

Miljana je nakon ovoga, kroz suze, istakla da više ne sme da abortira, kako ne bi ugrozila svoje zdravlje:

Foto: Youtube printscreen

 


– Ja više neću abortirati sigurno, ne smem ni zbog zdravlja, mogla bih umreti, a i samo ja znam kako sam se osećala svaki put kada sam išla na kiretažu. To što sam ja ovde nastavila dalje, ne znači da se nisam osećala loše, išla sam i pod Ostrog, rekla sam da više neću to ponoviti – rekla je Kulićeva u rijalitiju."Devojka stvarno nije normalna, patološki lažov": Takmičar se obrušio na Anđelu, zgrožen zbog ponašanja: "Ne znam šta da kažem sem da nastavim da je vređam!"
Rijaliti

Marko Đedović ispričao je kako je zgrožen Anđelinim ponašanjem u rijalitiju.

sledeća vest