in

“Iskoristila me i šutnula kao kera!” Pukla tikva između Aneli i Uroša, žestoko zaratili u rijalitiju, Ahmićeva odlučila da prekine prijateljstvo sa njim

Aneli i Uroš posvađali su se žestoko u rijalitiju, nakon čega je Ahmićeva odlučila da prekine odnos sa njim.

Aneli Ahmić i Uroš Stanić bili su prijatelji u rijalitiju, ali sada je došlo do kraha prijateljstva. 

Njih dvoje su se žestoko sukobili, prilikom čega ja Aneli otkrila da ju je on lagao i širio laži, zbog čega više ne želi da mu daje šanse i da se druži sa njim. 

Foto: Youtube printscreen

 

– Ova osoba me je iskoristila i šutnula kao kera, psovala mi je majku. Svi su joj bolji od mene a ja je najviše branio. Meni je obraz čist i makar nisam nikog izdao. Da mi mamu psuješ na Božić – rekao je Uroš.

– Ti ovde samo izmišljaš laži, unosiš neke lažne informacije kao od spolja, lažov i manipulator. Nosi se ajde labradore, nemoj da mi se unosiš u facu – rekla je Aneli.

– Pozdrav za Uroševog mamu i tatu vidite šta vam sin radi, ovo je bruka – rekla je Miona.

Foto: Youtube printscreen

 


– Zašto tvoji ne podržavaju Ša, ajde reci zašto, zašto, zašto – rekao je Uroš.

– Uvek treba dati šansu i prvu i drugu i treću. Urošu sam dala sto i jednu šansu, on nije kršio pravila zarad mene, on je to uvek radio zarad drugih, uvek kad se svađa lomi ovde sve, samo gubi honorare. Nekome da daješ sto i jednu šansu i da ogovara te i dalje, ja sam sve to opraštala ali više to ne radim – rekla je Aneli.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 

 "Ja sam pobedio i ako gologuz budem radio sklekove": Mitrović svira na ulici za pare, gubi opkladu ako ne zaradi ovu sumu novca
Estrada

Željko je podelio snimak ispod kog je napisao da je siguran da će večeras uspeti da dobije opkladu.

sledeća vest