in

“Imaš kompleks što nisi muško”: Takmičarka ponovo udarila na Bojanu, pecnula je zbog porodice: “Nema ko da ti dođe na Božić!”

Bojana i Slađana danima unazad se svađaju u rijalitiju, a sinoć je došlo do još jednog njihovog sukoba.

Bojana Pavlović i Slađana Lazić ušle su u još jedan sukob. Naime, Slađana je bocnula Bojanu zbog toga što joj niko od porodice i prijatelja nije došao za Božić, što je nju isteralo iz takta. 

– Ljubila sam se sa tvojom majkom, ona ima želudačnu kiselinu, pa su mi zato žuti zubi, ajde klošaru – rekla je Bojana Anđelu. 

Foto: Youtube printscreen

 

– Ti si duboko nesrećna, nemaš ko da ti dođe na Božić, gde ti je sestra, prebila si neku devojku u gej klubu to si i sama rekla. Znači još si i nasilnica. Jel si svoju devojku prebila? Imaš kompleks što nisi muško, zato nosiš bokserice, ja ću da ti pomognem da promeniš pol. Oćeš da te vodim u Tursku da ti ugradim p*nis – rekla je Slađa.

– Ovde bi vas sve prebila, sve bolesnike, jer ste degenerici, nikada ni jedan lek nisam popila, nemam šta da se raspravljam sa tobom ti nemaš inteligenciju da se nosiš sa mnom – rekla je Bojana.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 

 "Ja sam pobedio i ako gologuz budem radio sklekove": Mitrović svira na ulici za pare, gubi opkladu ako ne zaradi ovu sumu novca
Estrada

Željko je podelio snimak ispod kog je napisao da je siguran da će večeras uspeti da dobije opkladu.

sledeća vest