in

“Hvala Bogu da nismo dobili dete!” Dejan udario na bivšu suprugu Dalilu, najavio njeno raskrinkavanje : “To je moj kec u rukavu!”

“Hvala Bogu da nismo dobili dete!” Dejan udario na bivšu suprugu Dalilu, najavio njeno raskrinkavanje : “To je moj kec u rukavu!”
Dejan je ispričao da poseduje informacije o Dalili koje nikada nije ispričao u javnosti, kao i da će sve to obelodaniti ako ikada ponovo uđu u sukob.

Pobednik pete sezone rijalitija “Zadruga”, Dejan Dragojević, progovorio je svojoj već sada bivšoj ženi Dalili Dragojević i tom prilikom priznao da mu je nakon svega drago što nemaju decu. 

Pored toga, Dragojević ističe da mu je najveća greška ta što je zbog žene izgubio kontakt sa porodicom, kao i da tek sada shvata da je njegova majka bila u pravu za sve što je pričala. 

Foto: ATA Images

 

– Ne mogu to sebi da oprostim, ali šta je tu je. Pet godina nisam imao kontakt ni sa mamom, ni sa Davidom, ni sa sestrom i bakom. Čuo sam se samo sa tatom i bakom sa tatine strane, a bilo mi je teško. Posebno kada su praznici. Sad tek vidim da je mama za sve bila u pravu kad je Dalila u pitanju, ali dobro. Zamisli da smo izgradili kuću na mom placu, pa sad da se delimo, dobro je ispalo – započeo je Dejan.

Dejan je ispričao kako su se njih dvoje zvanično razveli, a da je njena želja bila da zadrži prezime Dragojević. 

Foto: ATAIMAGES

 


– Hvala Bogu da nismo dobili dete… Mi smo sada razvedeni, ona je htela da zadrži moje prezime, ima pravo na to, ali dobro, udaće se valjda, pa se više tako neće prezivati – rekao je Dejan kroz smeh.

Za kraj je pobednik pete sezone “Zadruge” otkrio da poseduje informacije o Dalili koje nikada nije obelodanio, ali da to čuva kao kec u rukavu za slučaj da uđu ponovo u neki sukob. 

– Ima stvari o kojima nisam nikome pričao, čak ni svojima. To je moj kec u rukavu, imam tu crnu fasciklu za ne daj Bože ako me opet nagazi, nikad se ne zna. Ta fascikla se ne odnosi samo na nju, već i na neke druge ljude iz sveta poznatih – zaključio je Dejan za “Hype TV”.

 Trudna ćerka Mila Đuraškovića: Mlada majka javno otkrila pol deteta, nije mogla da sakrije sreću
Estrada

Ćerka kontroverznog biznismena Mila Đuraškovića, Anja Martinović, trudna je sa drugim detetom. Ona je tim povodom organizovala žurku na kojoj će otkrili pol bebe.

sledeća vest