in

Hit snimak Maje i Uroša: Stanić zaboravio pola azbuke: “Vi se samo sprdate sa mnom” (VIDEO)

Hit snimak Maje i Uroša: Stanić zaboravio pola azbuke: “Vi se samo sprdate sa mnom” (VIDEO)
Video snimci na kojima je glavni akter Uroš Stanić, vrlo brzo postanu viralni na društvenim mrežama, a sada je još jednom uspeo da nasmeje naciju.

Aktuelni učesnik “Elite 7”, Uroš Stanić, ne prestaje da zasmejava naciju svojim izjavama i ponašanjem, a sada je još jednom uspeo da postane hit na društvenim mrežama.

Foto: Pink/ATA Images

 

Naime, Uroš se sprijateljio sa Majom Marinković i Jovanom Cvijanović, te poslednjih nekoliko dana, vreme provodi uglavnom sa njima. Tokom jednog zajedničkog druženja, Stanić je hteo da se priseti azbuke, koju je, kako kaže, zaboravio, pa su mu cimerke pomogle u tome.

Foto: printscreen

 


Uroš je najpre istakao da zna “nemačku abecedu” i počeo da izgovara slovo po slovo, dok su ga Jovana i Maja prekidale, pa ga naterale da ipak prvo izdeklamuje azbuku.

-Ajde  azbuku, pa nismo u Nemačkoj – viknula je Maja i nastavila da ga preslišava, dok se Stanić kleo da je zaboravio sva slova po redosledu i da ga je sramota zbog toga:

– Mene je stvarno blam, ja zdravstveni radnik, a ne znam azbuku – rekao je on, a onda se nakon više pokušaja vidno iznervirao:

– Vi se samo sprdate sa mnom – govorio je Uroš.

Podsetimo, Maja i Jovana ubedile su Uroša pre nekoliko dana da mu je “bačena” crna magija, pa su zajedno obavili ritual kako bi ga oslobodili kletve.

– Meni je brojanica pokidana, ko zna šta su mi uradili, jel moguće to? Jao ljudi plašim se, haos ću da joj napravim što me je omađijala. Bacili su mi magije tamo u Tuzli – kukao je Uroš.Marko i Luna grade vilu na selu! Miljkovići ulažu pravo bogatstvo: "Planiramo bazen, kamin i dnevni boravak veličine jednog stana" (FOTO)
Estrada

Luna Đogani i njen suprug Marko Miljković kupili su plac na selu na kojem su započeli izgradnju vile.

sledeća vest