in

“Gadiš mi se!” Otac Anđeli Šparavalo uputio poslednje pismo: “Mogu samo lična dokumenta da ti dam i da te više ne vidim”

“Gadiš mi se!” Otac Anđeli Šparavalo uputio poslednje pismo: “Mogu samo lična dokumenta da ti dam i da te više ne vidim”
Anđela Šparavalo vodi borbu sa porodicom zbog njene ljubavi prema Bojani Pavlović. Roditelji aktuelne učenice su na sve načine pokušali da joj zabrane vezu sa Pavlovićevom, ali im to nije pošlo za rukom.

U petak se Anđela Šparavalo na “Ljubavnoj Elitoviziji”, nakon nastupa obratila mami i tati potresnim rečima, ali roditelji i dalje nisu imali razumevanja za nju.

Sada se oglasio i otac aktuelne učesnice “Elite” i naveo da joj se poslednji put obraća, kao i da je kriva za zdravstveno stanje svoje majke, kao i da im se gadi njeno ponašanje u rijalitiju. 

Foto: Youtube printscreen

 

– Anđela, sada ti ovo pismo piše otac i znaj da se posle ovog pisma neću oglašavati! Vidim da te poruka koju ti je poslao brat nije ni malo dotakla, i da posle bratovljeve poruke ljubiš ona žvalava usta i da ti se cela nacija gadi. Meni kao ocu si se zgadila, a mogu da zamislim kako je elitarima kad to gledaju uživo. Ovo što si uradila porodici, da tvoju mamu vodim u hitnu, a moju si stavila u bolnicu, a ti i dalje ne mariš, gledam i ne verujem šta sam gajio. Svesno ubijaš porodicu zbog žvalave, a ne daj Bože da se nešto desi bati, mami i baki, bićeš u ozbiljnom problemu, to ti ja obećavam – piše Anđelin otac Aleksandar i nastavlja:

– Kažeš da ćeš da razgovaraš s nama u vezi te žvalave, a ti dobro znaš kakav sam ja i da ne želim da čujem ni jedno slovo njenog imena! Pošto vidim da i dalje ostaješ u tom odnosu i svakim poljupcem upućenim žvalavoj zabadaš mi nož u srce i ne prekidaš taj bolestan odnos… Mogu samo kući da te dovedem i predam ti ostala lična dokumenta i nikad ne vidim u životu! A ti razmisli posle ovog pisma da li ćeš nastaviti ovaj bolestan odnos i ponižavanje sebe i porodice – prenosi Pink.Teodora umešala Takija u nejnu aferu sa Erom Ojdanićem! Hitno se oglasio Marinković, pobesneo zbog ovih optužbi
Rijaliti

Nakon što je Bora Santana prozvao Teodoru da je bila u ljubavnom odnosu sa Erom Ojdanićem, ona je odmah to demantovala. Delićeva je tada rekla kako misli da Bora to radi zbog toga što se druži sa Takijem Marinkovićem.

sledeća vest