in

“Gadi nam se da to gledamo”: Anđelina majka besna jer je njena ćerka nastavila gej vezu: “Imamo dosta problema!”

Anđelina majke je istakla da više ne prati rijaliti jer joj se gadi da gleda sve ono što joj ćerka radi u Beloj kući.

Bojana Pavlović u rijalitiju “Elita” započela je svoju ljubavnu romansu sa Anđelom Šparavalo, što njeni roditelji od starta nisu podržali. Za Novu godinu Anđelini otac i majka su ušli u Belu kuću i zapretili da je neće primiti u kuću ako nastavi svoju gej vezu. 

Iako je obećala da će prekinuti aferu u rijalitiju, Anđela je ipak nastavila vezu sa Pavlovićevom. Tim povodom se oglasila njena majka Aleksandra, koja je istakla da joj se gadi sve joj ćerka radi u rijalitiju. 

Foto: Youtune printscreen

 

– Ne želim više da dajem izjave. Šta sam želela da kažem detetu, ja sam rekla. Ne želim da se izlažem u javnosti, baba je u bolnici, imamo dosta problema. Mi rijaliti više ne gledamo, gadi nam se da to gledamo. Ja sam bila fokusirana na nju, rekla sam šta sam imala. Ona se odlučila na taj život, ona je punoletna – rekla je kratko Aleksandra za “Blic”.

Podsetimo, nedavno je Anđelina majka sopštila da će se odreći ćerke.

Foto: Printscreen

 


– Pozdrav svima. Najviše pozdravljam Kačavendu, Lakića i Miću. Mićo, kako kažeš, Anđela nije l*zbejka, nego je ova bolesnica, nasilnica i manipulatorka koja nam se svima gadi uvukla Anđelu u ovu priču. Obrukala si se za vek vekova. Bolje da si tati i mami pucala u grudi, nego što si ovo uradila. Đoleta nemoj da sam te čula da si više spomenula, on ne zaslužuje ovakvu sestru. Od ovog trenutka , ne prekineš li ovu boleštinu, nikad nas više nećeš videti. Odreći ćemo te se javno. Jel ti to jasno? – rekla je Aleksandra."Supruga je operisala tumor": Ljuba Perućica ispričao kroz kakvu su agoniju Katarina i on prošli za vreme njene trudnoće: "Rezultati testa su bili loši!"
Estrada

Ljuba Perućica ogolio je dušu i ispričao kako su Katarina i on proživeli pravu dramu jer dotkori prva tri meseca nisu znali da je njegova supruga trudna.

sledeća vest