in

Franu polomljena ruka, otečeno oko i ogrebana usna! Rijaliti učesnik sav u povredama

Franu polomljena ruka, otečeno oko i ogrebana usna! Rijaliti učesnik sav u povredama
Bivši učesnik “Zadruge” povređen

Fran Pujas često upada u nevolje, a izgleda da je to bio slučaj i pre dve noći s obzirom na to da je bivši rijaliti učesnik objavio fotograifju na kojoj se vidi da je sav u povredama.

Foto: ATA Images

 

 

Naime, Pujas je objavio fotografiju na svom profilu na Instagramu na kojoj se vidi da mu je ruka u gipsu, a oko malo otečeno dok ima i ogrebotinu na usni. Rijaliti učesnik priznao je kada se to dogodilo, ali ne i kako:

– Malo jači izlazak – napisao je on. 

Foto: Foto: Instagram prntscreen

 


 

On nije objasnio šta mu se dogodilo, ali mnogi spekulišu da je Fran ponovo imao problem s nekim i da je “izvukao deblji kraj”. Ovo njemu nije prvi put da je sav u povredama, a prošle godine, takođe je, objavio fotografiju s masnicom na oku. Futa ispričao zašto se nije pojavio na premijeri filma o Džeju: "Neke stvari nikad ne mogu da se zaborave"
Estrada

Aleksandar Futa Radulović koji je uradio muziku i aranžman za hit pesmu “Za kraj” koja je snimljena za potrebe filma “Nedelja”, nije prisustvovao premijeri pomenutog ostvarenja o pokojnom Džeju Ramadanovskom. Sada je kompozitor otkrio i razlog nedolaska.

sledeća vest