in

“Devojka stvarno nije normalna, patološki lažov”: Takmičar se obrušio na Anđelu, zgrožen zbog ponašanja: “Ne znam šta da kažem sem da nastavim da je vređam!”

Marko Đedović ispričao je kako je zgrožen Anđelinim ponašanjem u rijalitiju.

 

U Beloj kući “Odabrani” su imali zadatak da nominuju rijaliti učesnika koji im se najmanje sviđa. 

Milena Kačavenda bila je najglasnija od svih i tom prilikom iznela da ne podnosi Nikolu Lakića jer misli da je loš čovek, kao i da laže sve što kaže. Pored nje, i Marko Đedović je osuo paljbu po Anđeli. 

Foto: Youtube printscreen

 


– Ja bih htela videti leđa mnogo ljudi, koji upadaju u moja izlaganja, koji me na neki način me ponižavaju, a jedan od njih je Nikola Lakić. Sve što ja kažem on upada, ubacuje mi se u izlaganja, on je broj jedan koji me ometa u svakom smislu. Najviše mi pravi smetnje i to je Nikola Lakić – rekla je Aneli.

 

– Meni je Anđela odvratna, lažljiva, nenormalna, posle onih poseta porodica mislim da bolja nije mogla ni da bude kakva joj je majka. Anđela devojka stvarno nije normalna, patološki lažov, devojka je van svake pameti, ne znam šta da kažem sem da nastavim da je vređam – rekao je Đedović.

Foto: Youtube printscreen

 


 

– Što se mene tiče ja bih navela Bojanu, ali ja sam uspela da navučem Anđelu da mi priča neke priče, međutim ona je navukla mene i Slađu. Bojana se malo smirila, ali možda i nije tako loša za rijaliti. Ja nominujem Nikolu Lakića, njegove uvrede mene kao žene nikada neću zaboraviti, on se ugasio da je pojeo go*na, da ga voditelji ne podižu do 4 ujutru, ništa ne radi što sem što se sa Slobom šeta po dvorištu. Čekala sam da uđe neko iz naše priče moje i Anine, negde sam skoro i sigurna da je Lakić 75 posto izmislio. Ne mogu tako olako da od nje napravim ološa i prostitku. Sve laže, prevarant, on će bit neko koga ću ubuduće da nominujem – rekla je Milena Kačavenda.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. Car podelio fotografiju iz porodilišta: Filip objavio srećne vesti, čestitke pristižu sa svih strana (FOTO)
Rijaliti

Rijaliti učesnik Filip Car preko Instagram profila obavestio je pratioce da je njegova porodica od danas bogatija za još jednog člana.

sledeća vest