in

Đedović upozorio Maju, pa spomenuo i Staniju: “Sve sam skontao”

Marko Đedović, Maja Marinković i Kačavenda sedeli su zajedno u pušionici, te je tom prilikom otkrio plan Stanije Dobrojević.

– Sve sam skontao. Tebi uvaljuje koske, koga ti voliš, sve si rekla, to je tvoja stvar. Tebe ovde budale da lože, da se neko igra sa trudnom ženom. Da te intresuje, pa da se boriš, a tebe boli ku**c – rekao je Đedović.

– A to ono tamo, to da – rekla je Maja.

– Svako svoju glavu neka lomi. A to šta ćeš ti da pričaš i da kažeš, to je tvoja stvar. Ne najbolje hajde svi da ćutimo. Nemoj da si glupa. Prošle godine kada je Zorica rekla: “Nemoj da pravite žrtvu”, narod je vrištao od smeha. Da se ne daj Bože dogodi nešto Majo, s takvim stvarima se ne igra. Okej, šala zabava malo, ali završena priča – rekao je Marko.

– Nema potrebe da pominjem to da se daje na značaju, samo pusti – rekla je Maja.

– Jao Majo, mi tebe ne znamo. Znala je ona da ćeš da mi kažeš, a nije znala da ću da provalim igru – rekao je Đedović.

– Ja znam da kada sam sama da sam top. Kad sam u odnosu ja sam bolesna devojka, imam problem – rekla je Maja.Tetovaža ljubavi: Devojka ustala u "Amidži Šou" i oduševila Acu Pejovića
Estrada

Večeras u emisiji “Amidži šou”, jedna devojka je ustala iz publike i pokazala tetovažu koju je posvetila Aci Pejoviću, koji je bio gost u emisiji.

sledeća vest