in

DEČKO MI JE DAO PARE ZA SILIKONE I LOŽI SE DA ME GLEDA SA DRUGIMA U KREVETU! Još jedna sponzoruša ulazi u Zadrugu 5, ona će im pomrsiti konce!

Budući zadrugari su posetili jednu lekarsku ordinaciju u Zemunu u koju je produkcija poslala na obaveznu kontrolu i testiranje pred ulazak u rijaliti.

Nova buduća zadrugarka, Vikorija Mitrović koja nema zanimanje, već živi na račun svog dečka otkrila je šokantne fetiše njenog izabranika.

– Imam dobrog dečka. Imam i dobrog i bogatog dečka, imam sve! Nisam zaposlena i ne bih pričala o svojim kombinacijama. Ulazim u zadrugu da bih se zezala – rekla je Viktorija. 

Kako se moglo primetiti Viktorija je na sistematski pregled došla be brushaltera, a na pitanje novinara da li ima silikona i da li ih je dečko platio, ona je odgovorila: 


BOLJE DA BUDEŠ MOKAR, NEGO MRTAV! Evo kako će izgledati PEŠAČKI PRELAZI BUDUĆNOSTI!


FRAN O VEZI SA ELENOM KITIC, SUKOBU SA JELENOM KRUNIC I ODNOSU SA PAULOM! Nakon lekarskog testiranja otkrio: NISAM SPREMAN ZA ZADRUGU!

FRAN O VEZI SA ELENOM KITIC, SUKOBU SA JELENOM KRUNIC I ODNOSU SA PAULOM! Nakon lekarskog testiranja otkrio: NISAM SPREMAN ZA ZADRUGU!

– Ne, sama sam ih platila ali sam od njega uzela pare.

Pre pet dana je raskinula sa dečkom sa kojim će se pomititi nakon izlaska iz Zadruge. Na pitanje novinara da li je sigurna da će je dečko čekati, odgovrila da hoće, a potom je otkrila kako će njena jača polovina reagovati ukoliko je vidi sa nekim drugim u krevetu: 

– Na to se loži. To mu je fetiš – rekla je Viktorija. 

Detalje pogledajte u sledećem video-prilogu: