in

“Čeka nas sjajna budućnost”: Ša očajan, moli Mionu da mu oprosti! Jovanovićeva neće ni da čuje

Nenad Aleksić Ša očajan je zbog raskida i svađe sa Mionom Jovanović. Na sve načine pokušava da je ponovo pridobije, ali ona ne želi ni da čuje za pomirenje.

Ša sve vreme pokušava da ubedi Jovanovićevu da će se promeniti ukoliko mu oprosti sve i pruži još jednu šansu, ali ona želi da ostane dosledna sebi.

Foto: pink.rs

 

Mi jesmo loši ovde to mora da ti bude jasno, vidiš kako dominiraš na sceni i ne znam šta ti treba da ideš da lomiš staklo da se ponižavaš, pokaži mi prvo sam da možeš da izdržiš – rekla je Miona.

 Nas čeka zajednički posao napolju, znaš kakva nas budućnost čeka ali ja bez ljubavi ne mogu da stvaram. Šta mogu da uradim sam – dodao je Ša.

Foto: TV Pink printscreen

 


Ajde pokažite da možete bez ljubomore, da zamerate jedno drugom ko je koga pogledao, budite mirniji i videćete da će svako da vas podrži. Je l’ tebi jasno da ako opet napraviš bar neki mali haos da će te ona šutnuti – rekla je Vanja.

Ja sam se digao od kako sam sa Mionom u vezi, kao iz pepela da sam ustao, imam ja neke stare traume. Naravno da znam da više nemam prava na greške i neka me šutne ako joj bar još jednom izdramim. Mi smo stvarno stali na noge i krenuli lepo, ajde da probamo ako zaserem a neću to uraditi neka me slobodno otkanta – priznao je Ša."Mi smo se toliko svađali da je to bilo strašno": Nada Topčagić se "zakačila" sa svojim stilistom, pa otkrila koji je razlog
Estrada

Nada Topčagić pred novogodišnji nastup imala verbalni okršaj sa svojim stilistom, Žakulom.

sledeća vest