in

“Bog me je sačuvao budalaština koje si radio zbog novca”: Miljana Kulić kivna na Zolu, zahvalna nebesima što je otišao

“Bog me je sačuvao budalaština koje si radio zbog novca”: Miljana Kulić kivna na Zolu, zahvalna nebesima što je otišao
Rijaliti učesnici Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola pre njegovog samoinicijativnog napuštanja “Bele kuće” izgladili su odnose, te ponovo uplovili u ljubavni odnos.

Miljana je nedavno rekla da joj je žao zbog svojih reči upućenih Lazarevoj majci, dok je u više navrata govorila da joj je žao što imanje u Šimanovcima nije napustila zajedno sa svojim partnerom, te istakla da joj je teško bez njega:

Foto: ATAIMAGES

 

– Najviše se kajem zbog toga što sam izgovorila Zoli za njegovu majku i za njega, ne želim da ga izgubim, on je osoba koju najviše na svetu volim. Kajem se što sam ostala unutra, a on je izašao bez mene. Noću razmišljam da li sam mogla da ga sprečim da uradi neke stvari, ne vidim više bez njega ovde boravak, da sam znala da ću biti ovde bez njega preskočila bih ovu sezonu, mislila sam da ćemo ove sezone uspeti, ali ipak ništa od toga.

Zola je po izlasku iz rijalitija otišao u Beč, a poznata Nišlijka je sada odlučila da ipak stavi tačku na njihov odnos:

Foto: youtube/printscreen

 


– Nemoj da me čekaš, nema ništa od obećanja koje sam ti dala i o kom smo pričali. Bog me je pogledao, ti si otišao, sva sreća. Tako da je odlično što si otišao, sačuvao me je Bog od tvojih budalaština i gluposti koje bi pravio zarad novca, a mene pravio budalom. Tako da nemoj da me čekaš, ne interesuješ me više u životu, ne zanimaš me. Nemoj da pišeš Ani, ti mene ne zaslužuješ, ja zaslužujem mnogo bolje i to je to. One torte i bombone nisam prihvatila, slike ću baciti – obraćala se Miljana Čoliću.

 

 Okruženi pivskim flašama i ružama! Zera i Darko Lazić snimili nesvakidašnji video
Estrada

Folker Darko Lazić snimio je spot sa popularnom Marinom Pezerović Zerom za pesmu “Prezime”, koji je potpuno drugačiji u odnosu na ono što je pevač radio ranije.

sledeća vest