in

BIVŠA LJUBAVNICA Nenada Aleksića otkrila NEPOZNATE DETALJE iz prošlosti: Prestali smo zbog njegove žene, Ivana me stalno pominje!

Dragana Mitar i Nenad Aleksić Ša u “Zadruzi 2” bili su jedna od glavnih tema, te je i reperova supruga Ivana tada na kratko ušla na imanje u Šimanovcima kako bi razgovarala sa Ša i zamolila ga da prekine odnos sa Draganom.

Videćemo šta će biti kad on izađe, mislim da mu ovo nije trebalo, a to će tek shvatiti. Naša priča ne može da se poredi sa ovom, jer su Tara i on otišli dublje i dalje, naše je na početku bilo zezanje, a onda je ušla i njegova supruga, posle čega je sve prestalo. Očigledno je on sklon tome, pitanje je da li je i napolju bio veran supruzi, ako pogledamo njegove postupke u rijalitiju. Shvatam zašto mu supruga u svađama pomene mene, normalno je da je to boli, svakoga bi – rekla je Dragana.

printscreen Twitter

Nenad Aleksić Ša

Ona se zatim osvrnula na svoju drugaricu Maju Marinković i rekla šta misli o njenom turbulentnom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Isto je tako bilo i napolju, oni su meni dragi i strašno je kada si zajednički prijatelj, mislim da njihova veza neće opstati, ali su oboje kao prijatelji odlični. Mnogo greše i baš mi je žao zbog toga, ne znam zašto ne mogu da pronađu zajednički jezik, preterali su u mnogim stvarima i to će shvatiti tek kad izađu – rekla je Dragana Mitar.

MARIJA KULIĆ PROGOVORILA O BORBI SA RAKOM: Slabo jedem, puno sam SMRŠALA, imala sam 22 ZRAČENJA! Priznala zbog koga se najviše BORI!

MARIJA KULIĆ PROGOVORILA O BORBI SA RAKOM: Slabo jedem, puno sam SMRŠALA, imala sam 22 ZRAČENJA! Priznala zbog koga se najviše BORI!

SRAMNA IZJAVA ĐORĐA DAVIDA: Zabole me DU*E da li je pevao Naseru Oriću! Svako ima PRAVO da…

SRAMNA IZJAVA ĐORĐA DAVIDA: Zabole me DU*E da li je pevao Naseru Oriću! Svako ima PRAVO da...

instagram/dragana_mitar

Dragana Mitar