in

Bele čarape postale crne! Aneli Ahmić ponovo zgrozila sve zbog loše lične higijene, štrokava se valjala po čistoj posteljini (VIDEO)

Bele čarape postale crne! Aneli Ahmić ponovo zgrozila sve zbog loše lične higijene, štrokava se valjala po čistoj posteljini (VIDEO)
Maja Marinković zgrozila se kada je videla Aneline bele čarape koje su zbog prljavštine postale crne, pa je svoju rivalku ismejala pred svim ukućanima.

Aneli Ahmić postala je predmet podsmeha u Beloj kući zbog loše lične higijene. 

Naime, ukućani su gledali snimke koji su obeležili prethodnu nedelju, a u jednom momentu je pušten klip na kom se vidi kako Aneli i Janjuš razmenjuju nežnosti u rehabilitaciji. 

Ipak, ono što je svima privuklo pažnju jesu Aneline bele čarape koje su od prljavštine postale crne.

Foto: Youtube prinstcreen

 


Maja Marinković, sa kojom Ahmićeva ima konflikte poslednjih dana, nije mogla, a da ne prokomentariše aljakavost svoje rivalke. Ona je nju ismejala pred svim ukućanima, iako je Đedović pokušavao da je ućutka, ali uzaludno.  

– Čarapa. Prvi put smo doživeli da Janjuš ima urednija stopala od njegove partnerke. Gledaoci, pogledajte čarapu. Ja sam ovu temu dosta ozbiljnije shvatila, ali kako da shvatiš kada je fokus na prljavim čarapama! Jaooo – smejala se Maja, dok ju je Marko Đedović ućutkivao."Hajmo na kafu, ako smeš da se družiš sa mnom": Severina se javno obratila Vedrani Rudan, čeka se odgovor spisateljice
Estrada

Vedrana Rudan velika je podrška Severini i u više navrata se javno oglašavala u vezi sa oduzimanjem starateljstva nad pevačicinim sinom Aleksandrom. Sada se Vučkovićeva javno obratila Vedrani i uputila joj poziv.

sledeća vest