in

“Baš mi je lepo!” Anđelo i Anita ozvaničili vezu: Maja i Slađa skočile kada su čule njihovo priznanje, nastao opšti haos

U emisiji “Pitanja gledalaca”, Milan Milošević je prozvao Anđela Rankovića, te mu pročitao pitanje.

– Molim te objasni koja je razlika ako kažeš da si u vezi sa Anitom ili ne, ako se ponašate kao da jeste u vezi, ljubiš je i ponašaš se zaštitnički? Zašto ne priznaš da ste u vezi? -pitao je Milan.

– Mislim da nema više potrebe da se dovodi nešto u zabunu. Pre dva dana sam rekao da smo u vezi. Mislio sam da sve ide postepeno pa da vidimo, ali da se ne bi to rastezalo, nstavljamo sa takvim odnosim – rekao je Anđelo Ranković.

Foto: Printscreen You Tube

 

– I mene je sada iznenadio. Pitao ga je Bebica i njemu je rekao da smo u vezi. Naš odnos je super i jači je od mnogih veza ovde. Pustila sam da ide svojim tokom i to je to. Baš mi je lepo – rekla je Anita Stanojlović.

– Bio sam u fazonu da sve ide što spontanije, neka se samo ovako nastavi – rekao je Anđelo.

– Ja sam znala da su u vezi, ali nisam želela da pričam – rekla je Slađa.

– Ja sam to rekla, da će ući u vezu. Drago mi je da su ozvaničili nego da se foliraju. Jedva čekam da se neke stvari u odnosima dešavaju – rekla je Maja.Sanja Vučić pati od neizlečive bolesti: Pevačica otkrila kroz kakav pakao je prošla pre nego što je dobila tačnu dijagnozu
Estrada

Sanja Vučić je otvoreno i bez dlake na jeziku progovorila o zdravstvenim problemima i otkrila šta je sve preživela dok nije pronašla pravi uzrok njenih problema.

sledeća vest