in

Aneli spopala Janjuša, on je oduvao! Ahmićeva neutešna: “Ja te volim” (VIDEO)

Aneli spopala Janjuša, on je oduvao! Ahmićeva neutešna: “Ja te volim” (VIDEO)
Nakon Janjuševog povratka u rijaliti Aneli Ahmić ne može da se pomiri sa činjenicom da je on ne želi, te je rešila da uzme stvar u svoje ruke.

Ona je prišla Marku Janjuševiću dok je sedeo sa Urošem Stanićem pa pokušala da razgovara sa njim, a zatim ga uhvatila za ruku:

Foto: video printscreen

 

– Ti i ja više nismo momak i devojka, ne ljubim se s nekim s kim nisam u odnosu. Nemoj me držati za ruku – rekao je Janjuš.

– Ali želim – bila je izričita Aneli.

– Želim i ja mnogo toga…Nemoj meni pričati da li sam normalan, ja sam sasvim normalan. Nemoj da forsiraš neke stvari, ako treba nešto da se desi, desiće se ili neće. Ako si mislila da sam papak, pogrešila si – rekao je Janjušević.

– Ja te volim – odgovorila je Ahmićeva.

Foto: video printscreen

 


– Ne, ja sam tebe voleo. Neke stvari su me baš onako razočarale, naravno da jesi – rekao je Janjuš.

– Koliko si se puta čuo sa mojom sestrom – pitala ga je Aneli.

– Šta ti to znači?! Ja sam iz poštovanja pričao sa njima, iako u početku nisu bili za naš odnos. Kad budeš izašla videćeš sve šta je i kako. Sve sam ja gledao, nemoj se sekirati, sve su mi slali i sve sam prelistao kada sam došao sebi – rekao je Marko, a Ahmićeva je pokušala da sazna gde je pogrešila:

– Šta sam radila?! Šta pričaš ti?! – upitala je Janjuševića.

– Molim te da mi ne postavljaš pitanja šta si radila… Ispadaš samo smešna. Lepo ti kažem da mi ne praviš pritisak u glavi, normalno pričam sa tobom. Šta je problem?! Hoćeš da se svađaš sa mnom?! Ne znam ime kako da izgovorim šta ispadaš, znači, nemoj mi je**ti mozak. Ti misliš da si najpametnija. Tebi je smešno – rekao je Janjuš.

Foto: video printscreen

 


– Šta ti je rekla za mene? – pitala je Aneli Ahmić.

– Rekla je: “Da može da uđe, je**la bi ti mater” – odgovorio je Janjuš.

Aneli je potom otišla, nakon čega su Uroš i Janjuš nastavili razgovor.

– Da mi je neko rekao da će sve ovako da bude. Hajde polako Janjuše – tešio ga je Uroš.

– Nema osećaj nikako – rekao je vidno deprimiran Janjuš.

Foto: video printscreen

 


– Vidim da ti je teško, treba da te pusti da iskuliraš, odmoriš i adaptiraš…Mene koji sam joj bio prijatelj odbacila me je, psovala sve živo i mrtvo, šta da ti kažem ja?! Razumem te – rekao je Stanić.

– Sve je to druže moj minimalan problem šta može čoveka da snađe, tako da su to najmanji problemi – odgovorio je Janjuš svom cimeru Urošu.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video snimku ispod:
Anastasija Ražnatović hitno došla u Srbiju! Pevačicu na aerodromu sačekao brat Veljko, a povod njenog dolaska nije tako lep
Estrada

Pevačica Anastasija Ražnatović, ćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović, danas je iz Španije doputovala u Srbiju, i to ne tako lepim povodom.

sledeća vest