in

Anđeli Šparavalo majka ponovo zarila nož u srce: Aleksandra brutalno izvređala Bojanu, pa se osvrnula i na reči Kije Kockar

Anđeli Šparavalo majka ponovo zarila nož u srce: Aleksandra brutalno izvređala Bojanu, pa se osvrnula i na reči Kije Kockar
Od kako je uplovila u vezu sa Bojanom Pavlović, Anđela Šparavalo je prinuđena da bira između porodice i svojih emocija. Porodica Šparavalo je nemilosrdna prema aktuelnoj učesnici i ne propuštaju priliku da je emotivno ucene da se odrekne svoje trenutne ljubavi, a Bojanu ne prestaju da vređaju i nazivaju je pogrdnim imenima.

Anđela se sinoć nakon nastupa na “Ljubavnoj Elitoviziji” obratila porodici. Naime, zadrugarka je rekla kako joj je veoma teško što nema podršku majke, a onda dodala da nije ni slutila da može da se zaljubi u žensku osobu.

Foto: Youtube printscreen

 

Kija Kockar, koja je sinoć bila članica žitija, prenela je poruku svoje majke Nadice Kamel – Zeljković, koja kaže da mama ne mora da podrži izbor svog deteta, ali da mora da bude uz njega, verovatno aludirajući na Aleksandru Šparavalo i njene izjave da će se odreći sopstvenog deteta i da je nikada neće prihvatiti kao gej osobu.

Anđelina majka hitno je odreagovala za medije, ističući da Nadicu treba da bude sramota zbog izjave, te i da ovo što se dešava, kako kaže, ne želi nikome.

– Nikad u životu neću da prihvatim Bojanu. Pitala bih Kijinu majku: “Da li bi prihvatila ona?” Sram je bilo! Anđela nije dobro, nije svesna, nju je Bojana uništila… Ne daj Bože ovo nikome, ovo su strašne stvari. Nek ona bude srećna, ovom porukom nas je još više unesrećila. Ja još jednom kažem, mene ne zanima da li je Bojana nasilnica ili nije, Bojanu u životu neću prihvatiti. A Bojana je najveće zlo koje je ikada ušlo u rijaliti program – poručila je Aleksandra Šparavalo.Određen datum sahrane oca Nebojše Glogovca!
Kultura

Otac Milovan Glogovac preminuo je juče posle kraće bolesti, odlučeno je gde će počivati

sledeća vest