in

Anđela Šparavalo se upetljala u svojim lažima, MIća i Slađa je brutalno napali: “Ja sam bila totalno nesvesna”

Milena Kačavenda je ugostila Anđelu Šparavalo u radio emisiji “Amnezija”. Zadrugarka je progovorila o odnosu sa Bojanom Pavlović.

– Ja ne mogu nekoga da volim za mesec dana, meni to treba vremenom da se desi. Ja sam više ušla u priču sa njom, jeste se ona meni svidela, taj neki stav. Ja sam nju gledala više kao lika, meni ona nije izgledala kao žensko, gledala sam je kao muškarca i moju jaču stranu. Tako da, s neke strane se jesam zaljubila u nju, posvađam se i sa drugaricom, pa mi bude teško – rekla je Anđela.

– Ovde je tema i suština, nije to zaljubiš se u osobu, Bojana je bila ta koja je govorila da si se zaljubila u osobu, to ne može, nije srednji rod. Videla si reakcije svojih roditelja. Ne možeš da isključiš postojanje da je to emotivni odnos dve žene – rekla je Kačavenda.

Foto: Printscreen You Tube

 

– Ja sam bila totalno nesvesna da radim nešto, da ja razmišljam kako je mojima. Moj presek je bio kada sam ih videla, kada sam čula da mi je baka u bolnici, da mi brat ide u vanrednu školu… – rekla je Anđela.

– Tvoji roditelji rekli su da si sve slagala – rekla je Kačavenda.

– Nećemo o tome, ne smem o tome da pričam. Ja ću to da objasnim sve, ali nisam trebala to da pričam – rekla je Anđela.

– Ja moram da se ubacim, ova devojka što priča, totalno laže. Sve što iznosi laže, priča meni jednu priču, kada su došli njeni, priča drugu priču. Ozbiljni foliranti i lažovi, verujem da su slagali za njenog brata i sve to. O tvojoj porodici pričam da su lažovi – uletela je Bojana.

– O mojoj mami nećeš pričati tako! – rekla je Anđela.

– Tvoja mama mene vređa, ti znaš da nisam takva, a ti ćutiš. Došli su da ti prete, a što meni u lice nisu ništa rekli?! – rekla je Bojana.

Foto: Printscreen You Tube

 


– Ona sada da vređa moje roditelje, ja ne mogu sada da idem protiv njih…Ona se meni svidela u emotivnom smislu, zaljubila sam se u nju – rekla je Anđela.

– Rekla sam ovoj devojci da dođe u radio i da priča istinu, ona opet priča laži! Kako te nije sramota?! – urlala je Slađa.

– Za sve što se dešava u životu, ti si krivac. To su stvari koje mi pustimo da se dese. Ti si sada rekla da tvoj otac laže, umesto da si rekla da si izmislila i slagala, ti si rekla: “Ne bih ja o tome” – rekao je Mića.

Foto: Printscreen You Tube

 


– Da slagala sam to, to za Sarajevo – rekla je Anđela.

– Ti si jasno dala do znanja da ne znaš kako da je se rešiš, da ne želiš to, da te navlači – rekla je Kačavenda.

– Svi redom žele da ti pomognu ako si ti svesna stvari koje si uradila. Ja ne znam šta bih radio kada bih sebe doveo u takvo stanje, sve ljude s kojima si dobra dovela si u sumnju. Pazi šta radiš i pričaš, svi mi grešimo, ali priznamo. Iza toga staneš, a ne da Slađi pričaš jedno – rekao je Mića.

– Istina je što sam pričala da je nasilnica, da imam napade panike…Imam napade panike zbog cele te priče i zbog svega – rekla je Anđela.Rasta nikad zaljubljeniji: Reper se slikao sa novom devojkom, gore društvene mreže (FOTO)
Estrada

Stefan Đurić Rasta uživa u ljubavi sa, više od decenije, mlađom devojkom.

sledeća vest